Bağlantı sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve MrTurktim tarafından 17 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SERAPTER

SERAPTER User

beyler gbl1 giriş bir tek ben mi yapamıyorum ya anlamadım dünden beri ne ekipmişsiniz arkadaş

2. TR 2-3 E DE GİRİLMİYO

3. aha da kapıda kaldım tam çıkacaktım oysa :(

4. Şaka bi yana nenden darkorbit ekibi bir şey yapmıyor yazık gerçekten her etkinlikte aynı şey oyuna giresim kalmadı artık..

5. Bana supporttan 2 gün banlandınız diye mesaj geldi 2 gün geçti hala daha oyun kapalı.

6. +111 valla BG de flash player artik bazi guner kullanma izin vermiyo mecbur istemci kullaniyom kizip cikiym oyuna 5 10 defa girish cikmam gerekiyo cunku oyun drek donuyo X basmayinca kapatip acmadan duzelmiyo istemci coktu yazisi alip kapatiyoz oyuncu yok zaten artk istemciye gectiyimzzde hic olmaz oyun biter :D

7. Sayın adminler;dün de aynı sorun oldu,TR serverlerde etkinlik başladığında oyuna bağlanılamadı labirent saati bitince ben abd doğu servere bağlandım ve hiç sorun olmadan labirent haritalarında dolaştım.Acaba sorun TR serverlerinden kaynaklı ve bütün serverleri etkiliyor olabilir mi.Muhtemelen yine TR serverlerde labirent saati bitince biz girip devam edebileceğiz...Bunu isterseniz göz önüne alınız..

piskopos bunu beğendi.
  8. Şu DO ekibi ile ilgili bir tane bile olumlu cümle yok hak etmiyolar olumlu cümleleri

9. dün de aynı sorun oldu,TR serverlerde etkinlik başladığında oyuna bağlanılamadı labirent saati bitince ben abd doğu servere bağlandım ve hiç sorun olmadan labirent haritalarında dolaştım.Acaba sorun TR serverlerinden kaynaklı ve bütün serverleri etkiliyor olabilir mi.Muhtemelen yine TR serverlerde labirent saati bitince biz girip devam edebileceğiz.
    Saat 13 te labirent kapanıyor,giriş yapılabilecek büyük ihtimalle

10. caglaykaan

caglaykaan User

Map stabil çalışmamaktadır. Oyun donuk donuktur. Portaldan atlarken dakikalarca bekliyoruz. Ayrıca frozen ıce keseceğim tıkladım bakın 5 dk dır bekliyorum. Ateş edip kessin diye Şu oyuna artık gerçekçi çözümler bulun. Şu oyunu stabil bir hale getirin. Birde şu botlar için koyduğunuz mayın bırakan yaratık Kardeşim bu nedir ya oyun stabil değil foruma yazacağım portal da duruyorum peşimden ayrılmıyor. Bir yazdırmadı portal içinde şunları pasif leyin böyle olmaz. Tamir için portala gelince de mayınlıyor böyle şey mi olur.

westerya ve CCSpectrum bunu beğendi.
  11. -SiyoCan-

-SiyoCan- User

yaptıkları etkınlık zamanlı olmamış olsaydı şuan bu durumda olmayacaktık oyun severler alarm ile uykusunu bölüp geliyorlar herkes birden abanınca kapıya oyun çöküyor etkınlık öncesi oyun böyle değildi

DAVLÂTURİ™- bunu beğendi.
  12. Cimrilikten ölecekler. Ödülleri yetiştiremeyip millet paymente yüklensin diye yaptıklarına eminim ama bunu kanıtlayamam :)

-SiyoCan- bunu beğendi.
  13. -SiyoCan-

-SiyoCan- User

insan bedavaya alabileceği şeylere para yatırmamalı bence yoksa yok :D

DAVLÂTURİ™- ve Alevleri_Efendis bunu beğendi.
  14. aslında TR serverlerin hepsini kapatsalar kalıcı çözüm olur.En azından diğer ülkeler rahat oynar.:):)

-SiyoCan- bunu beğendi.
  15. PPuuffyy

PPuuffyy User

Darkorbit oyuncularını Fenerbahçe taraftarına benzetiyorum bu kadar olumsuz tablo varken bile halen oynamaya devam ediyorlar

-crusmaster99- ve -SiyoCan- bunu beğendi.
  16. bunların tek derdi para olmuş para yı aldıkdan sonra ne bir problem umurların da ne bir şikayet

ya benim düşüncem bence bot yazılımlarını bunlar satıyor (DO EKİBİ). çünkü bu kadar uzun süre çözüm bulamamamlarının tek nedeni bu başka açıklaması YOK
    Çünkü Kendi Oyunun Kodlamalarını senden daha iyi bilirsin ve ona göre bot yapar satarsın.

Napolyon Bonapart Darkorbit ve Ekibi ( PARA PARA PARA)

17. -SiyoCan-

-SiyoCan- User

hahaahhaahhahahh +1

Alevleri_Efendis ve SUSTURUCU.52 bunu beğendi.
  18. etkinlik var süreli oyuna giremiyorsunuz , oyun açılıyor kapının kapanmasına kalan süre 1 dakika ne ara açtınız ne ara kapattınız , arkadaşlar burada yazmış zaten çözüm . çözüm yok

19. -SiyoCan-

-SiyoCan- User

adamlar etkınlıgın ısmıne layık olmaya çalışıyor :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.