Bağlantı sorunu [ÇÖZÜLDÜ]

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve MrTurktim tarafından 17 Aralık 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MrTurktim

MrTurktim User

Çözüm mevcuttur, çözüm BigPoint'in şapkasını önüne alıp ya kusursuz bir şekilde bu oyunu yeniden yazması ya da becereceğine inancı yok ise başka bir oyun şirketine devretmesi. Çünkü oyunun teması geliştirmesi çok iyi ama yönetimi, optimizasyonu rezalet.

2. Darkorbit DOĞUM TARİHİ: 11 ARALIK 2006

DARKORBİT ÖLÜM TARİHİ : 1 OCAK 2021 ( ZATEN KÖPEKLERDE 13-15 YIL YAŞAR )

3. şu an hala oyuna bağlanamıyorum öff artık yeter

4. MrTurktim

MrTurktim User

Şu oyundaki en yetkili kişiye sesleniyorum, DarkOrbit Türkiye Takımından bu yazımı gören kişinin en yetkili kişiye çeviri ile mail atmasını rica ediyorum;

Lütfen oyun adına iyileştirmeler yapın community çılgına dönüş durumda, oyuna olan hevesimiz bitmek üzere, etkinliklerden geri kalıyoruz, gelişemiyoruz, birçok bug aktif, 3. parti uygulama kullanımı %99 lara ulaşmış durumda, maddi manevi emek sarf ettiğimiz oyunun bu halini görmek içler acısı. Razıyız bir hafta boyunca kapalı olsun serverler ama bir hafta sonunda kesintisiz bu oyunun zevkini yaşayalım.. Gerekirse bir ay olsun silin oyunu baştan yazın veya kendinize olan güveniniz bittiyse ki bizim size olan güvenimizde inancımızda bitti bu oyunu başka bir oyun şirketine devredin. Optimizasyon, server bakımları ve yazılımı ile başka bir şirket ilgilensin. Güzelim oyunumuz sizin elinizde mahvoluyor zira.. Artık siz Bigpoint şirketinin radikal bi karar alması gerektiğini önemle vurguluyorum, bu sıkıntılı dönem umarım en hızlı zamanda olumlu sonuçlanır.

DIPNOT: Değerli forum yetkilileri umarım açmış olduğum konu kapanmaz veya herhangi bir ceza almam. Zira bu forum zaten bu şikayetlerimizi dile getirmek için var şirkete methiyeler dizip övmek için değil.

5. evet dediğim gibi oldu abd doğu servere girdim.Bence tr serverler kapansın ki geri kalanı rahat etsin

Alevleri_Efendis bunu beğendi.
  6. Bütün Çarlarımız başka sunucuya aktarılsın . TR HARİÇ HEPSİ OLUR :D

7. Öncelikle Merhabalar, Kaç yıllık oyunsunuz Kaç defa aynı etkinlikler geldi bu oyunda düzgün çalışan birşey nasıl bozulabiliyor ben bunu anlamıyorum portaldan atlama nasıl bozulabilir. Yeni sunucuda kaldım 1-1 de 1-2 ye atladıgımda oyun çöküyor atlama cpu yok millet kasılıyor ben kaldım 1-1 de pvp haritalarına atlanmıyor çalışan şey kendi kendine nasıl bozuluyor cidden anlamıyorum şu oyuna bi reset getirin Allah aşkına sabahtan beri kaldım 1-1 de

8. Şu oyunu yaklaşık 1 aydır doğru düzgün girip oynayamıyorum. Ya giriş yapmaz, ya oyundan atar, ya donar kalır. Giriş yapabilsem bile istemci ödülünü almak için tıkladığımda pencere açılmaz. Bu oyunu kimse umursamıyor mu?

^^^^^vvv^^^^ bunu beğendi.
  9. Reelim

Reelim User

İlgilenen yok, 10 adet havai fişek kodu verir telafi derler.

10. TR1 baglanmio

Ben.efsaneyim61 bunu beğendi.
  11. tr5 te bağlanmıyor

12. .üYe.

.üYe. User

Öyle demeyin, çok önemli havai fişek. Havai fişeksiz olmaz ki.

13. kekemeke54

kekemeke54 User

Allah rızası için şu şirkete iyi yazılımcı vs. alın ya bu nedir. Her seferinde farklı sorun ve bug oluyor, biri fixleniyor başka bir yerden bug ortaya çıkıyor

14. caglaykaan

caglaykaan User

@.Paradoks. Hocam bakın Labirentte oyun dondu. Labirent kapandı süresi doldu. Gemim labirent haritasında sıkıştı. Oyuna giriş yapamıyorum Hangar değiştiremiyorum. Supporta yazdım ses yok Gemimi 1-1 e çekiverin 2 dakikada olmuyor böyle mağdur oluyoruz. Labirent haritası kapanınca herkes otomatik olarak hangara atılmalı bu ayarlamayı da lütfen yapın.

15. lilMert

lilMert User

haftasonu yasak var evdeyim işe de gitmicem huzurlu şekillde oyun oynarım dedim şom ağzıma ediyim oyuna giremedim sabahtan beri :D :D

16. 4Leo

4Leo User

Her sorunda açtığı yoruma kapalı konular ile şu şekilde çözülecektir bu şekilde çalışıyoruz diyen
    Kendisi ile gerçekten tanışmak istediğim üslubu yukarıdan bakan kişidir.
    Sabahtan bu yana giremiyoruz nerdesin :))

17. ihtiyar

ihtiyar User

yahu sırf cevap versin diye her yorumunun altına cevap yazıyorum yok oda sıkıldı belli :)

18. TR2 oyuna giriş yapılmıyor neden acaba ?

19. yahu bune karşeim sabah 10 dan beri oyuna giremiyoz tonla para harcayıp keyf alalım diyoz olana bak

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.