BAĞLANTI SORUNU ÇÖZÜMÜ

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve dkof tarafından 9 Şubat 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. dkof

dkof User

arkadaşlar ben tr3te oynuyorum.pazar günleri oyun sadece tr serverlerinde kopuyor,açılşmıyor bilginiz olsun.global avrupaya giriyim dedim tertemiz açıldı oynanıyor.tr3ü bırakıyorum global avrupadan devam edicem.tr serverlerini takmıyorlar demekki sizede öneririm

2. Kaç gündür bağlantı gidiyor hatta saat 01:00 gibi gitti ve daha gelmedi artık olağanlaştı tamam bunu anladık sabır ve özürlerinizi kabul ediyoruz mecburen... Peki on puanlık uzman sorusu sorayım yaklaşık 1 hafta önce eic rütbe puanlamasında uzman yüzbaşı rütbesi yaklaşık 12.946.000 gibi bir rakamken şu an da nasıl oluyorda 14.056.88 oluyor bizler oyuna giremiyorken girip oyun oynayan hayaletler kim acaba ... Bağlantı gittiğinde sadece bazı haritalara girilemiyor ama 5-3 te gemi bırakmıştım girdim özellikle 5-3 haritasında otomatik olarak paladıum toplayan hesaplara neden müdahele edilmiyor adamlar o kadar yüzsüzleşmişki sadece bir klandan 10 gemi 7/24 paladıum toplarken neden 1 tanesi bile ban almıyor gerçi ban almamaları işime gelmiyor değil en azından onlarca gemi kesimi yapabiliyorum ama bu durum bu adamların haksız kazanç sağladıkları konusunun üzerini örtmez...Artık sürekli aynı sorular burayı meşgul ederken oyun yönetimzadeleri buna neden önlem almıyor...

qralorhun bunu beğendi.