Bağlantı sorunu lütfen ilgilenin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kızıl_Akrep_15952 tarafından 25 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu sorun sadece bir kişide olmuyor çoğu kişide bu sorun var oyuna bağlananlarda var fakat bir türlü bağlanamayanların sayısıda az değil lütfen bir çözüm üretin "Ben giriyorum" demek çözüm değil. Denilen herşeyi yaptım çerezleri sildim modemi bilgisayarı resetledim virüs programını kapattım dns adresleri denedim olmuyor!!!

2. Altantuya

Altantuya User

Yok arkadaş fiber internet kullanıcısıyım bağlantımda sıkıntı yok sabahtan beri 5 saattir deniyorum herşeyi denedim chrome sildim yükledim.çerezleri sildim flaşplyr güncelledim anti virüsün herşeyini kapadım sildim resmen bir sürü dns denedim daha ne yapabilirim modlar filan çözüm olacak işe yarar bir şeyler yazsınlar çerezleri temizle yok hız testine sok pcyi ne bu ya oyunda görevli olan sizsiniz biz değiliz ilgilenin birazcık sabah tan beri kaçtane konu açıldı

3. Girilmiyor arkadaş oyuna sporta yazdıkbilet gönderdi:))

4. Oyuna reset atılacakmış bakalım hayırlısı şuan hala giriş yapamadım :)

5. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Şuanda oyuna girişte genel bir sorun bulunmaktadır.Lütfen sabırlı olunuz,en kısa sürede sorun giderilecektir.

Saygılar,
    Nebulous

6. modum dediğiniz "Girişte bir sorun yoktur." fakat sornaki cümlenizde de " En kısa süre sorun giderilicektir " diyorsunuz hem bir sorun yok diyorsunuz . lutfen kesin bişr bilgi verirmisiniz

Kızıl_Akrep_15952 bunu beğendi.
  7. modum nasıl oluyor genel problem olmuyor genel zaten herkesi kaplamaz çoğunluğu kaplar şuan çoğunlukta aynı problem var bu bir genel problem.

8. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Hangi sunucuda oynuyorsunuz sorun varsa söyleyin test edeyim

iyi oyunlar

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Test edip size geri dönüş yapacağım

iyi forumlar

10. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Test ettim oyuna bağlanmada bir probleme rastlamadım. Sistem > ağ kısmından başka bir dns adresi eklediniz mi yada bir proxy şifreleyici kullanıyormusunuz

ve lütfen http://pingtest.bigpoint.net/ adresinden internet hızınızı test edip sonuçları bana yazarmısınız

iyi oyunlar

11. Genel sorun değilmiş o yüzden tüm bigpointle bağlantı kesildi :)

ilgilendiğiniz için teşekkür ederim modlarım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 25 Temmuz 2014
  12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Sorun çözüldüğüne göre konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.