Bağlantı Sorunu ne zaman düzelecek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©μzдy_кдятдℓı©™[ѕAm] tarafından 19 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. [​IMG]
    Pazartesi düzelecek çalışmalar başlayacak vs vs bişeyler yazmışsınız peki bu aradaki günde ne olacak var mı verebileceğiniz bi fikir? Pazartesi çıksaydı o zaman terör kapısı? neyse sabaha kadar konuşsak zaten boş cevaplarınızı tahmin etmek zor değil resmi anı olsun diye paylaştım bazı insanların beyni yazısal zekaya bazılarının görsel zekaya dayalı imiş test olursunuz yazıyla anlatamamış isem resimle anlarsınız umarım.İyi görevler

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Sizlerden oyuna gelen reset ile birlikte artan bağlantı sorunu şikayetleri alıyoruz. Bu durumu üstlerime iletdim.

Bu sorunların tamamen çözülmesi için pazartesi gününü beklmekten başka çare yok.

İyi forumlar.

3. bu votu kapılarını yapmak imkansız bi telafi falan olucak mı bu 3 gün icin

4. Arkadaşım şahsen böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.İlk gün sabahı başladı oyun donmaya konu açtım siftahı yaptık diye genel bir sorunsa müdahele edilir diye yazdı mod'un bir tanesi.Kimsede açtığım konuya destek vermediki adamlar hakikaten oyun donuyor diye düşünsünler.Ben sabah saat 11'e kadar işimi bitiriyorum biraz donuyor ama idare ediyorum.Akşam saatleri yoğunlukta daha çok donması normaldir.Server tr 4 ;)

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Genel bir telafi ödülü verilecektir. Ama belirttiğiniz konuda bir telafi olucak mı, bilgim yok ne yazik ki.

İyi forumlar.