Bağlantı Sorunu-Oyun Bitmiş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _▬USĿΛИMΛZ▬_[TÜRK] tarafından 11 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Uzunca bir zamandır oyuna girmiyordum bugün girdim bilin bakalım neler oldu neredeyse streunerlere patlayacaktım birincide kurtuldum ancak dondu ve sayfayı yeniledim ikincide böyle oldu.

Neyse olur dedim devam ettim ama bu seferde imkansızlıklar çıktı portaldan atladım 1 yine dondu 1-2 sefer yeniledim girdim düşmanlar vardı bir şekilli venom ile pusat onlara bir tane sıkıp hemen atladım ancak ben atlayana kadar geçen 2 saniyede beni hemen patlattılar en son gördüğüm sayı 298 bindi ki bu benim yaklaşık 600 bin olan kalkanımın yarısı.

Şimdi soruyorum benim bu oyundaki beklentilerim neden iyi olsun galaxy gates'e girip enerji basacaktım anket çıktı karşıma onu doldurdum neredeyse çoğuna memnun değilim dedim umarım dikkate alırlar son olarak bir iki fotoğraf-video bırakıp gidiyorum önizlemede yüklenip yüklenmedikleri görünmüyor umarım yüklenirler arada girip hasret gideririm ama düzelmeden oynamam.

Bu arada video kaydı yapmama rağmen fare hareketleri çıkmamış programın azizliği ama siz pet sesinden ve tarayıcıdan donduğunu anlarsınız.

[​IMG][/url][/IMG]

Resimler çıkmıyor link yasak olduğu için atamıyorum sistemim iyi onu göstermek istemiştim.

Sağa tıklayıp yeni sekmede aç derseniz resme ulaşabiliyorsunuz oradanda linki düzenleyip resme bakabilirsiniz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Haziran 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.