Bağlantı Sorunu ve Destek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CEZACI-HAKAN tarafından 17 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OYUNA BAĞLANAMIYORUM SPORTTA SIKINTIMI BELİRTMEK İSTİYORUM SPORTUN SAYFASI ERROR VERİYOR. OHH ALDIĞIMIZ GÜCLENDİRİCİLER HARCADIĞIMIZ PARA VE ZAMAN BOŞUNA GİDİYOR. SONRA SPORTAKİ KARDEŞ BANA BEKLEMEDE KALIN, ŞUNU YAPIN, SAKİN OLUN, YETKİMİZ YOK GİBİ CEVAPLAR VERİYOR. OHH BE DÜZEN İYİ HEPİNİZİN. ŞİMDİ BENİ BURDAN TEHDİT DE EDİN BÖYLE YAZMA DİYE VEYA SPOTTA YAZIN DİYE.. TAM BİR KOMEDİ FİLMİ GİBİSİNİZ!

2. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Öncelikle forum içerisinde tamamen büyük harf kullanımı yasaktır. Bu nedenle konu başlığınuz tarafımca düzenlenmiştir. Mesajınızı düzenleyin ve lütfen tekrarlamayınız.

Forum içerisinde görüşlerinizi belirtirken uygun bir üslup kullanmanız gerekmektedir. Sorununuzu anlaşılır bir şekilde dile getirmeniz takdirinde yardımcı olmamız kolaylaşacaktır.

İyi forumlar.

3. uslüp filan dikkat edemem gerektiren birşey yok hakaret etmiyorum size siz HAKARET etmeyin lütfen yeter param gidiyor diyrum zamanımı harcıyorum diyorum enpati yapın öyle yazın bana lütfen!

4. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Hakaret etmemek ve uygun bir üslup kullanmak aynı anlama gelmemektedir. Forum içerisinde zaten herhangi bir şekilde hakarete varabilecek ifadelerde bulunmanız takdirinde gerekli cezai işlemle karşılaşırsınız. Ancak görüşlerinizi belirtirken uygun bir üslup kullanmanız da gerekmektedir.

Önceki mesajım içerisinde de belirtmiş olduğum gibi sorununuzu anlaşılır bir şekilde belirtmeniz durumunda size yardımcı olabilme ihtimalimiz artar. Şikayetinizin nedenini tam olarak anlamadan size çözüm önerilerinde bulunmak çok doğru olmayacaktır.

İyi forumlar.

5. sen sorunu mu bile anlamıyorsun konu başlığını okur musun önce bağlantı sorunu yazıyor yukarıda offf offff nyse cevap yazmayınız lütfen konuyu kitleyin gitsin. cevap belli yetkimiz yok bildirdik.

6. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Bahsetmiş olduğunuz konu başlığı hali hazırda benim düzenlemiş olduğum konu başlığıdır. Oyun içerisinde oyuncularımızın yaşamış olduğu çok çeşitli bağlantı sorunları bulunmaktadır. Bu sorunların bazıları basit yöntemlerle çözülebilirken her birinin çözüm yöntemi de farklı olabilmektedir. Dilerseniz aşağıdaki konuları inceleyerek sorununuzu çözmeye çalışabilirsiniz.
    Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.