Bağlantı Sorunu ve Kasma Sorunu Yaşayanlar

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu kasmalar yüzünden 2 Alpha canım gitti yok böyle bişey ilk kapım olduğu için darkorbit beni çok hayal kırıklığına uğrattı 2 alpha canımda oyundan kaynaklanan bağlantı sorunu nedeniyle gitti ve supporta yazdım bana buranın linkini atıveriyor ne güldüm ya sonrada tekarar mesaj attım foruma açıklama yaparak ve anlatım yaparak yani kısaca darkorbit oynamayı çok seviyordum bu olaylar yaşanmayana dek.

2. SİSTEM

SİSTEM User

Bence şuan oyunu bırakın kapı yapmak çok büyük hata olur bekleyin yarın yaparsınız kapınız patlar o zaman hiç bir işe yaramaz.

3. Zaten son canım kaldı bekliyoruz bakalım şu sorunlar geçsin gene böyle bişi yaşarsam oyunu bırakırım artık 2012 den beri :) bilgisayardan desem yeni daha özellikleride iyi yani sonra internette iyi darkorbitten çok daha hızlı internet isteyen oyunlar oynuyorum problem çıkarmıyor ama hala sizden kaynaklı diyorlar dur bakalım.

4. SİSTEM

SİSTEM User

Oyununun Türkiyede bir tane sunucusu olsun çok rahatlayacak şuan bu oyunu önce yurttışına çıkarak oynadığımız için ekstra bir hız düşmesi yaşanıyorken birde bu tür geliştirmeler ile oyun iyice yavaşlıyor bu pc ile alakalı bir durum değil bence yol yakınken bırakmak en mantıklısı.

5. Kardeş tek sunucu olsa aşırı yığılma olur kasmayı geçtim açık artırma fiyatları falan uçar gider artık yani böyle iyi güncellemede iyi gelişemeyenler için ama kasma öldürüyor bide adaletsizlik çok fazla oyunda kusura bakmayın ama öyle.

6. tayfun

tayfun User

Alman sattı Çinli daha beter yaptı

7. LAZER ATARSANIZ OYUN KASIYO KAPIYI PETLE YAPARSANIZ 0 SIKINTI AMA VURDUGUNUZ ANDA OYUN KASMAYA BASLIYO

-»MİЯΛCŁΞ§«-HvN bunu beğendi.
  8. kaldırın şu etkinliği lütfen kasmaktan oynayamıyoruz yaa

9. Merhaba ,

Arkadaşlar yaşanan donma v.b. sıkıntılar gerekli yere iletilmiş durumda. Teknik ekip en kısa zamanda düzeltecektir. Geçici çözüm olarak Yandex , Maxthon veya Opera gibi tarayıcılar ile deneyebilirsiniz.

Forumda tamamen büyük harf kullanarak mesaj yazmamaya dikkat ediniz. Ayrıca bir süre risk almayıp kapı yapmayabilirsiniz.

İyi forumlar.

10. Yandex , Maxthon , Opera bunların diğerlerinden farkı nedir? Bence tarayıcıyla alakası yok normalde Chrome , Mozilla falan bunlardada donmazdı gelen etkinlik yüzünden donmalar oluyor. Çerez vb. şeylerle alakası yok donmanın kesinlikle gelen etkinlikle beraber donuyor. Bu donma kaç gün devam edecek bilmem ama bu donmanın karşılığında herkese %50 şeref , İndirim , Katlayıcı , Ekstra eneji , Buz roketi vb. malzemeler falan kod şeklinde E-posta lara yollanmalı diye düşünüyorum donmanın karşılığının olması için.

11. Merhaba ,

Tarayıcıdan tarayıcıya fark ediyor. Siz etmiyor diyorsanız diyebilirsiniz fakat her tarayıcının RAM kullanımı değişiyor. Mesela genelde Mozilla FireFox fazla ram kullanıyor.

Ayrıca bugün yaşanan sıkıntılar gerekli yere iletildi. Yeni bir şeyler tespit edilirse bunlarda merkeze iletilecektir.

İyi forumlar.

12. Oyuna girişte diroit dizilişimiz kendiliğinden değişiyor oda düzeltilsin. Hala bekliyoruz kaç kişi bu darkorbit ekibi hala düzelmedi oyun.

Son düzenlenen: 10 May 2016
  13. Teknık ekıp suan okeye 4. cu arıyor aramayın ben gelirim ..caylarda benden ben cımrı degılım sızın gıbı ..yok donma bundan oluyor çerezlerden falan fişman ..etkınlık bı geldı oyun donmalara ve kasmalara başladı ..suan yaptınız sıvıyonuz farkında deılsınız..hevesle başladım bıde oyuna 3 ayın ardına hevesıım kaçtı vıp cekmıstım ..by

14. Sayın KIYAMET modum onu bende düşündüm fakat böyle bişeyin farkında olmadan girdim 2 kez patladım peki bu adaletmi bunu siz söyleyin lütfen BENİM HAKKIMI KİM ÖDEYECEK support buraya yönlendirdi beni

15. Artık düzeltin demekten herkesin dilinde tüy bitti. Oyunda ürünlerdeki artan fiyatlar falan bu oyundaki donma ve cerrah için para verenler bu etkinlikle cerrahın kolayca alındığını görmesi falan oyunu bırakanların çok olucağı anlamıyor geliyor. Zaten zaman kaybı eğlenmeye geliyoruz donuyor sinir oluyoruz.

NoMasteRs bunu beğendi.
  16. ne kasma ne donma nede hernahgi bir sorun yok çok rahatım başka oyun oynuyorum işler tıkırında dark orbitmi oynuyorsunuz..mevlam başka dert vermesin...

17. Reset geldi hala donuyor hala sorunlar aynı. Şu etkinliği kapatın kapatın kapatınnn.

18. SAROZ

SAROZ User

sorunun tarayıcıyla alakası yok bence oyunun kendisinde sıkıntı var 16 gb ram 4 gb ekran kartlı 100 megabit fiber internetim var kasmayan oyun son 2 3 gundur cok kasıyor sorun çözülse iyi olur.

19. Etkinliği kaldırın yeter artıkk

20. Evet 2. resette geldi oyun hala aynı etklinliği kapatılması lazım bence.