Bağlantı Sorunu ve Kasma Sorunu Yaşayanlar

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve buzmavi tarafından 11 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba ,

Tarayıcıda flash olan yere sağ tıklayın ve Ayarlar'a basın.

Daha sonra ilk baştaki bölüme

Donanım hızlandırmayı etkinleştirin.

Son ayarlama ise 3. sıradaki bölüm.

Buradan da depolamayı manuel olarak en sona getirin ve sınırsız yapın.

Flash Player daha iyi verim sağlayacaktır.

İyi forumlar.

2. bu ayarları da yptım 3 farklı tarayıcıya da olmadı

3. Merhaba ,

Genel olarak yaşanan bir sıkıntıdan dolayı ise gerekli yere bu konuları bildirdik. Eğer kullanıcı taraflı ( PC , tarayıcı , eklenti yada internet hızı v.b ) alternatik çözüm önerilerini yazdık. Sabırlı olmaya çalışalım bizler de oyncuyuz ve genel sıkıntılar bizleri de etkiliyor merak etmeyin.

İyi forumlar.

4. [L]ight

[L]ight User

modum benim 100-110 fps 10-15 arası pingim olior genelde
    windows 8 e gecirdim pc mi
    windows 7 idi 7 den rahat giriyordum fakat 8 e gecince giriyor :/

5. Merhaba,

Eğer bilgisayarınızın donanımları biraz eski ise win7 uyumu daha iyidir. Bunun nedeni ise ağ bağdaştırıcınızın win7 ve öncesine göre olmasından kaynaklanıyor. Ağ bağdaştırıcınız çalışmasında herhangi bir aksaklık yaşar ise internet bağlantınızın kalitesine ping(ms)inize etki eder.

Önerim tekrar win7 yüklemeniz.

İyi Forumlar.

6. 4 RAM
    2 GB Ekran kartı HD6570(128BİT)
    Pentium
    128 GB Boş Disk
    Ekran 19 inc (Not: Ekran büyük oldugundan kastıgını düşünüyorum bilmem doğrumu ? )
    16 mbit ya yükselttiğim internet hızı ( 2mbit kende aynıydı ) (oyun için)

Oyunda kasma sebebinide yazınız demiştiniz Mausla nekadar tık okadar kasma :) (Gayet tıklamamaya çalısıyorum)

KIYAMET KARDEŞİM Bİ AÇIKLARMISIN OYUNDAMI SORUN BİZDEMİ :))

7. Merhabalar;

İlk olarak forum kuralları gereğince büyük harfle yazmak bağırmak manasına geldiğinden dolayı yasaktır.
    Çerezlerinizi sık sık temizleyip oyundan çıkış giriş yapabilirsiniz 1saatte bi kere filan sürekli oyunda kaldığınızdan olabilir.Birde Windows için iyileştirme yapabilirsiniz.Buradan bilgi edinebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. MODUM diğer arkadaşların bağlantı sorunları benimkiyle aynimi ???

9. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Genel olarak sizin sorununuzu internet yavaşlığı ve anlık kopmasından olduğunu yazmıştık.

Düzgün bir performans için sistemi iyi bir bilgisayar ve internet hızı şart.

İyi forumlar

10. Bizim harddiskimiz bozuldu ve değiştirdik Pc'e format attık sonra Pc'i eve getirdim girdim oyuna böyleydi ?Harddisk bozulmadan önce hiç bi sorun yoktu

11. Merhaba ,

Israrla anlamak istediğiniz yerden anlıyorsunuz. Burada illa şu yada bu demiyoruz fakat her açılan konuyu da merkeze iletemeyiz.

Bizler ilk olarak alternatif çözüm önerileriniz yazarız. Olmadı gerekli kontrolleri ve incelemeleri yapar genel bir sorun olduğunu tespit edersek gerekli yere iletiriz.

Ayrıca flash player tabanlı oyunlar tek çekirdek kullanıyor bu nedenle isterse 8 çekirdekli olsun yine bir fark olmayacaktır.

İyi forumlar.

12. oyun ekranında sorun olmasa da anasayfa ekranında bir anda
    web sayfasına bağlanılamıyor sorunu ile karşılaşıyorum. sorun genel

13. mberkty

mberkty User

bendede oluyor kardeşim

14. azalmasına rağmen de hala devam ediyor yani, bilgisayarı yeniden başlatmamız gerekiyor tekrar girmek için.. gerekli mercilere iletin lütfen

15. platoon_94

platoon_94 User

Kullanıcı ıd: platoon_94
    Sorun:Oyuna baglantı ekranı doluyor daha sonra baglanma asamasında baglantım kesildi diyor.Pc den arkadasımın hesabı acılıyor bennim hesabım bı turlu baska pc de dahil acılmıyor sebebi nedir?

16. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Son yapılan resetten sonra birkaç sorun ortaya çıktı, bağlantı sorunlarının nedeni de bu durum olabilir. Düzeltme yapıldıkdan sonra oyununuza girebilirsiniz.

İyi forumlar.

17. 2 dakikada bir oyundan atıyor çet sayfam açılmıyor konfi leri düzemiyorum 2 gündür oyunda çete giremiyorum oyun aşırı kasıyo
    ve çet sayfasında bu yazıyor Sistem: Authorization failed! ilgilenirseniz seviniriz

18. Merhaba,

Şu an bu sorunun farkındayız ve teknik ekip bununla uğraşmakta. Sorun giderilecektir. Sabırlı olunuz lütfen. İyi oyunlar ve özür dileriz.

İyi Forumlar.

19. TheMaster

TheMaster User

Umarım jackpot arenaya sarkmaz bu sorunlar.

20. tabutçu99

tabutçu99 User

yav s moditor herkezde aynı sorun var siz hl ıd numarası istiyonuz ya saçma saçma şeyler yapmayın duzelktin su oyunu ay da yılda 1 kere çılgın cubi oluyor ondada fps1 1 nedir abi ya bugun desen sabahtan beri bağlan tı gidoyor duzeltin şu sorunları ya

bi sorun daha çıkmış zeten oyuna girince hız guncellemesi yapıyorum premeriumla hızda değişiklik olmuyor sadece f5 attıgımda duzeliyor

ya vv şuna bakk ya gine patladımm yaaaa nppcc ya annlator nedirr yaaaa msn ye kod yoollayın su sorun için baride bi kazancımız olsun yaa

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Şubat 2015