Bağlantı sorunu yaşıyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nomed68 tarafından 4 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. nomed68

nomed68 User

Adminim dan hesabıma giriyorum tam giriş yapıyorum ancak yüklenmiyoru ve yeniden yükleniyor global amerika 5 deki hesabıma girmiyor bu şekilde ancak iskandinavyadaki hesabıma giriyor lütfen yardım edin sadece bendemi sıkıntı var yoksa global amerika 5 serverindemi ???

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

İlk olarak , Konunuzu tekrar kurallara uygun şekilde açtığınız için teşekkür ederiz.

Sorunuza gelecek olursak ;

Bu sorunu ne zamandır yaşıyorsunuz ?

Zaman Zaman , DDoS Saldırıları nedeni ile bazı sunuculara girişte sorunlar yaşanabiliyor.

DDoS Saldırıları hakkında detaylı bilgi için ve yapabilecekleriniz için ; Bağlantı Kopmaları ve Oyun Performansı Hakkında

Konusunu inceleyiniz.

Keyifli Forumlar

3. Tr3 serverindede var bu sorun kardeşim yavaş yavaş bütün serverlere bulaşıyor bende 1 haftadır var bu sorun.

4. bende global amerika 5 teyim sabahtan beri giriş yapamıyorum. aldığım ,%50 şeref güçlendiricisinin süresi boşa gitti resmen

5. Benimde kardeşim aynen dünden beri giremiyorum ve şeref destegim boşa gitti gidiyor hala da

6. nomed68

nomed68 User

1 hafta önce arada olmuştu ancak düzeldi ve şimdi oluyor ve baplanmıyor yeniden yükle diyor sürekli

Diğer serverlere giriyor ama neden global amerika 5 e girmiyor onu açıklar mısınız bana bunun dns vb şeylerle alakası yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Aralık 2014
  7. amerika sunucuları temenni kapanmış ve hiç kimse giriş sağlayamaıyor ve benim anlamadığım her istenildiği zaman bu olay yapılabiliniyorsa bu durum çok korkutucu ve bu denli kendini büyük bir oyun şirketi klasik hale gelen bu saldırı türüne karşı önlem alamıyorsa dicek birşey kalmaz

8. Merhaba ,

Arkadaşlar ara ara sisteme DDoS saldırıları yapılmaktadır. Böyle olduğu zamanlarda oyunda giriş sorunları , donma v.b. sıkıntıları yaşanabiliyor. Sabırlı olmaya çalışalım en kısa zamanda düzeltilecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.