Bağlantı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 3 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hem oyun hemde forumda kopmalar oluyor bağlanmıyor bakımmı var?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bende Şuan bir sorun bulunmamaktadır. İnternet hızınızdan dolayı olabilir. Zaman zaman forum devre dışı kaldığında bir takım bakım yapılabiliyor olabilir yada Sunucuda sorun yaşanıyor olabilir.

Keyifli Forumlar

3. İnternet hızım iyi bu durum 2 kere oldu oyun ana sayfası açılmaz oldu forumada girmedi. Benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum, zaten ana sayfada hep yavaş açılıyor yoğunluktan mı nedir bilmiyorum. Okulun son haftası e okula girmek gibi bir şey oldu :D

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Zaman zaman anlık kopmalar olabilir. Ancak bu Oyundan mı ? Yoksa sizin İnternetinizden mi Kaynaklanıyor. Önemli olan budur.

Şuan oyunda ve forumda bir sorun mevcut değildir. Kendi İnternetinizi kontrol ediniz. DNS Ön belleğinizi temizleyiniz ve Modeminizi Kapatıp açınız.

Ayrıca , Sorunun oyundan kaynaklandığından emin olmadığınız sürece lütfen konu açmayınız.

Keyifli Forumlar

5. Bu kadar hız bu oyun için yetmez mi?

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Maalesef yorumumu okumamışsınız. Anlık Kopmalar olabileceğini , Bunun sizin İnternetinizden yada İnternet sağlayıcınızdan olabileceğini belirttim.

Zaman Zaman , Paket Aşınımı dolayısı nedeni ile , Oyun sunucusu ile bağlantınızda kopabilir.

Ben Yazılım Mühendisliği okudum , Bu Konuda size bir çok açıklama ve Olası nedenleri sırasıyla sayabilirim. Ancak bunları okuyacağınızdan şüpheliyim.

Neticede sorunun oyundan kaynaklandığından ve Sorunun Anlık değil , Düzenli olarak yaşandığından emin olmadığınız sürece konu açmamanızı istedim.

Keyifli Forumlar

7. En iyisi bu sorunu boşverelim modum :D

Diğer konu farklı bir şeydi ama burdan soruyum neden kasma oluyor?

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.