Bağlantı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **VİNCENT** tarafından 9 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OYUN SABAHTAN BERİ OYNANAMAZ DURUMDA , SUREKLI DONMALAR YASANIYOR VE AKABİNDE BAGLANTI KOPUYO KAC KERE BU SORUN YUZUNDEN PATLADIM SAYISINI UNUTTUM, BIR DE UZERINE HAKLI OLARAK SINIRLI BI SEKILDE BU DURUMA SOVUNCE BIR DE BAN ALDIM TAM OLDU,*** YAPACAGINIZ ISE DE OYUNUNUZA DA .. ***

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2018
    EFRASİYAB bunu beğendi.
  2. PR3DATOR

PR3DATOR User

Harbiden yeter artık. Kapıda kaç defa patladım sayamadım lütfen düzeltin şunu ya da bir açıklama yapın, geçici olarak serverleri kapatın ama bir şey yapın bir kaç kez daha patlasam kapıda bütün hafta topladığım ggler boşa gidicek!

3. Eskici26

Eskici26 User

Yeter ama artık anlamadım gitti bu sorun sadece bizim server damı oyunun bağlantısı kopuyor be oyun oynuyabılıyoruz ne anasayfaya müdehale edebiliyoruz foruma dahi yazamıyoruz yeter

4. İboCan

İboCan User

bağlantı kopma sorunu var internet hızım gayet iyi,zaten çok yüksek performansa da gerek yok. Lütfen şu sorunu bi an önce çözün.

5. BUNLARIN YATACAK YERI YOK !!!

6. Çözüldü gibi. Çözülmediyse çözülmeli

7. Eskici26

Eskici26 User

gamma ya atlım ozaman :D

bence girmeyin oyun gene aynı :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2018
  8. İboCan

İboCan User

çözülmedi daha

9. taha76

taha76 User

Bir şey soracağım. Bu forumda bize bir açıklama yapabilecek hiçbir yetkil

10. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Soruna bizim yapabileceğimiz tek şey iletmektir. Az sonra gelip tekrar hakaret ederseniz, o hesabınız da yasaklanacaktır. Anlamanız gereken tek şey, sorunun kaynağı biz olmadığımız gibi, çözen kişiler de bizler değiliz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.