baglantı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve reıs28 tarafından 22 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. reıs28

reıs28 User

merhabalar oncelıkle admın.. 2 gundur baglantı kopuyor baglanmıyor oyuna baglansa anında kopuyor nedır bu ne oluyor bıtıyorsa oyun para yatırmaktan vazgecelım yada hep bırakalım yazık valla yazık emegımıze paramıza bınlerce kısı para yatırıyor emek harcıyor karsılıgı bu ıse k.bakmayın ama saygısızlıkdan baska bırsey degıl yapılan bu sey cok buyuk hata bı teror kapısı dedık onu gectım gemıyle harıta harıta gecelım dedık anında baglantı gıdıyor ALLAHA emanet oldu oyun atık TURK serverını boyle olacak ıse paramızı emegımızıın karsılıgını gerı alalım bırakalım komple yazık valla yazık yılların oyuncusuyum 11 senedır oynuyorum bu oyunu yazık yemın ederımkı yazık..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2018
  2. .maxpayne

.maxpayne User

BAĞLANTI yok

3. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yapılan güncelleme ile oyundaki bir çok sorun çözüme kavuşmuştur. Ama yinede bahs etdiğiniz gibi sorunlar devam etmekte ise teknik ekip bu sorunların çözümü için gerekli adımları en kısa sürede atacaktır.

İyi forumlar.

4. reıs28

reıs28 User

Oyun suanda duzeldi fakat kotu olan gunleri nasil doldurulacak sayin admin bir bilginiz varmi ? Kod vs bu tur seylerden bahsediliyor aydinlatirsaniz sevinirim.. bu arada K.bakmayin sinirle soyledim o kadar sey ama cildirmamakda elde degildi yani..

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yaşanılan mağduriyyetler için bir telafi ödülü planlanmaktadır. Bu telafinin giriş bonusu olarak hesablara aktarılması beklenmektedir.

İyi forumlar.

6. reıs28

reıs28 User

Insallah zararlarin karsiligini gercekten verirler cunku zarar biraz buyuk. Tesekkurler verdiginiz bilgi icin Konuyu kilitleyebilirsiniz

7. ValkyriE

ValkyriE Guest

Merhaba,

Talebiniz üzerine, @.Paradoks. Smod'umuz adına konuyu kilitliyorum.

Keyifli forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.