Bağlantı Sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve =VeDQo tarafından 16 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. =VeDQo

=VeDQo User

Merhabalar ben asıl hesabımda oyuna kullanıcı adım ve şifrem giriş yapıyorum fakat günlük bonus ekranında başlata bastıgımda baglanıyor ekranında sürekli kalıyor Başka bir hesap açıp oyuna baglanmayı denedigimde baglanıyor acaba gemim bug damı kaldı veya hesaba ait çerezler farklımı birikiyor yardımcı olursanız sevinirim

2. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Görev Yöneticisi -> Dosya -> Yeni görevi çalıştır (Windows 10 için geçerli) -> %TEMP% yazıp açın ve bütün klasörleri silin.
    Görev Yöneticisi -> Dosya -> Yeni görevi çalıştır (Windows 10 için geçerli) -> yazıp açın ve bütün klasörleri silin.

Sonrasında olmaz ise supporta başvurunuz.

İyi forumlar

Minerva bunu beğendi.
  3. =VeDQo

=VeDQo User

denedim ama olmadı peki sabah reste düzelme şansı varmı gemi bugda felan kaldı ise ?

4. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Gelecek herhangi bir resette düzeleceğini düşünmekteyim.

İyi forumlar.

5. =VeDQo

=VeDQo User

tşkr ederim konu kilitlenebilir

6. eray

eray User

Modum bir de 2 gündür sürekli bağlantı kopuyor, özellikle bugün 7-8 defa yaşadım bu sorunu. Daha yüksek internet bağlantısı gereken oyunları da oynuyorum onlarda herhangi bir sıkıntı yok.

7. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konuyu kilitliyorum.

Bu sorun merkez ekibe iletildi en kısa sürede çözülmesi bekleniyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.