Bağlantı sorunu

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve OLD_Darko-92BİT tarafından 30 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar bugun akşam üstü 5-3te paladiumun köşesine kamufle alarak gemimi bıraktım, petime paladium toplatıyordum bir yandanda film seyrediyordum bi yarım saat kadar sonra bağlantım gitti tekrar bağlanmaya çalıştım fakat hiç bi şekilde bağlanmadı.. farklı tarayıcılardan olsun, çerez önbellek temizleyerek olsun.. hatta bilgisayarımın host dosyasını dahi düzelterek olsun elimden gelebilcek her yolu denedim hiç bir şekilde bağlanmıyor..

Fakat hangardan mesela x1de bulunan baska bir gemiyi etkinleştirip oyuna girmeye çalıştığım zaman girebildim. girdikten sonra 5-3te bugda kalan gemimi 'gemi değiştir' ayarıyla oyun içinden gemimi değiştirdim bugdan çıkarttığımı sandım.. bugdan çıkarttıgım gemi ile x2ye giden porttan atlamaya calıstıgım zaman yine aynı şey ''bağlanıyor......'' sanırsın ahirete bağlanıyor :oops::oops: supporta konuyu olduğu gibi ilettim..

hiç bir şey yapamıyoken yine başka gemiye girip bugda kalan gemimi değiştirdince cpu ile sıcramayı denedim ve 4-2 mapine sıcradım sorunsuz şekilde.. hiç bişey yapamıyosam sorunum çözülene dek kutu toplayayım dedim biraz kutu topladım ve 4-2den x4e giden portaldan sorunsuz şekilde bir iki kez atladım üçüncü denememde portaldan yine atlamadı ve öylece kaldı, bende başlarım kutusunada palasınada diyip alt f4 çektim..
    Supporttan [XXX]admin ' sorununuz düzeldi sanırım eğer düzelmediyse yeni bir ticket atın' dedi :(
    bende yeni ticketimde burda size nasıl anlattıysam aynını anlattım sanırım 3-5 saat yeni ticketime gelecek cevabı beklemek zorundayım..Bu arada bende bugda kalan gemimi oldugu gibi ellemeden öylece bıraktım yani hesabım kontrol edilirse bugda oldugu 5-3e geçemediğim veya porttan atlayamadığım veya veya veya oyuna bağlanamadığım net şekilde belli olsun diye.. sorunumun sabah erken saatlerinde atılan resetle çözülmemesinden korkuyorum.. kendimi net şeki,lde ifade ettiğime inanıyorum lütfen bana yardımcı olun.. teşekkürler şimdiden..

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim.

Forum ekibi olarak ne yazık ki oyun içerisine müdahale yetkimiz yok :( Lütfen Support ekibimizden gelecek cevabı bekleyiniz. Ayrıca sorununuz büyük bir ihtimal resetten sonra çözülecektir. Support'a bilet atmadan önceki gemi değişikliğiniz sorununuzun anlaşılamamasına sebep olmuş olabilir. :)

Sormak istediğiniz başka bir sorunuz yoksa konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  3. Bende sizin gibi düşündüm bugda kaldı diye ticket atıyor ama 4-2de kutu topluyor gibisinden kafa karışıklığına sebebiyet vermiş olabilirim :D:D , umarım reset ile sorun halolur.. cevabınız için teşekkür ederim, konuyu kilitleyebilirsiniz

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Rica ederim. Umarım sorununuz resetten sonra çözülür :D

Talebiniz üzerine konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.