Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UlaUzuun tarafından 15 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. UlaUzuun

UlaUzuun User

Etkinlik içerisinde öldürmüş olduğum yaratık beni kesti tamam dedim,
    Birleştir tam ihtiyacım olduğu anda çalışmadı defalarca gir çık yaptıktan sonra düzeldi tamam dedim.
    Etkinlik desteğini kullanamadım tamam dedim.
    Kapıda donup durdu. Defalarca nokta canla bağlandım tekrar yine tamam dedim.

E bari bi oyun açılsaydı be kardeşim. 1 saattir bağlanamadım oyuna. Kime yazıcaz biz bunu?

abdullahbac ve big_boys59 bunu beğendi.
  2. big_boys59

big_boys59 User

Hakikaten bende anlamıyorum hayır neden TR SUNUCULAR ına önem vermiyor anlamıyorum anlamıyorum. Belkide en çok server olan sunucu bizim sunucumuz Türkiye deki yetkililer neden buna bir çare bulamıyor. Eğer yetkiniz yoksa bunu uluslararası mahkemeye taşıyın gereğini yapsınlar.

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Çerezlerinizi temizleyip deneyiniz veya tarayıcı da değiştire bilirsiniz. Detaylı bilgi almak için Buraya bakabilirsiniz. Bunlar çözüm olmazsa Support takımımız ile iletişime geçiniz.

İyi Forumlar.

4. verecegin cevap gerçekten bu mu .

Priority•Killer bunu beğendi.
  5. baglanti koptu daha da giremiyorum kapidaydim

memat155 bunu beğendi.
  6. Başka bir şey bilmez misin?

7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Forum içerisinde imalar, noktalama işaretleri ile sansürlemeler yaparak üslup kurallarına aykırı hareketler sergilemek yasaktır. Hesabınıza cezai işlem uygulanmıştır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Nisan 2020
    ateistkeci bunu beğendi.
  8. UlaUzuun

UlaUzuun User

Denedim hocam denedim. Sizden beklentim bu gibi yüksek derecede tekrarla vuku eden şikayetleri kendi üst birimlerinize aktarmanız.

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyunda şuanda Lag sorunu bulunmaktadır. Sorunların en kısa sürede çözülmesini umuyoruz. Supportdan gelecek mesajı bekleyiniz.

İyi forumlar.

10. aynı sorun bende de var
    :'(

11. artık sıkıldık

12. AcıLmıyor oyun

13. BALE1I

BALE1I User

Düzeltin şunu valla yeter oyun o kadar gelir elde ediyor biraz paraya kıysın

14. ^FREEMAN^

^FREEMAN^ User

merhaba öncelikle oyuna giriş yapamıyorum ana sayfa ya geliyorum başlaya basıyorum bağlantı statüsü çıkıyo lütfen bekleyin diyo en az 1 saattir falan ggiriş yapmıyo ama tr3teyim

15. BALE1I

BALE1I User

Herkes de aynı şekilde oyunda problem var

^FREEMAN^ bunu beğendi.
  16. Xeynas

Xeynas User

bende oyuna giriş yapamıyorum tr5

^FREEMAN^ bunu beğendi.
  17. ^FREEMAN^

^FREEMAN^ User

Her seferinde aynı şekilde girilmiyo ara ara :/

18. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı düzenledim. Oyunda genel bir sorun bulunmaktadır. HAR dosyanızı alarak supporta göndermeniz gerekmektedir. Buradan HAR dosyasını nasıl alacağınızı öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

ateistkeci bunu beğendi.
  19. yaramaz35

yaramaz35 User

oyun bağlanıyorda kaldı bıktım artık yaa sürekli donuyo kopuyo kasıyo neden düzelmiyor bu sorunlar sürekli aynı şey 1 gün düzeliyo ertesi gün tekar başlıyo

abdullahbac bunu beğendi.
  20. yaramaz35

yaramaz35 User

aynı sıkıntı bende de var bunların telafisi olacakmı acaba, çok can sıkıcı bir durum