Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UlaUzuun tarafından 15 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. memat155

memat155 User

:)

2. Forumda kim büyük yazı yazıyor ona bakıyorlar kardeşim

3. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konunuzu benzer olan diğer konular ile birleştirdim.

Lag sorununu Merkez Ekibe bildirdik her hangi bir gelişme olursa forum üzerinden duyurusunu yapacağız. Ayrıca tekrardan böyle bir sorun ile karşılaştığınızda lütfen Buradaki konudan yardım alarak HAR dosyalarınızı Support ekibimize gönderiniz, böylece Teknik Ekibimiz sorunu çok daha kolay bulabilecektir. :)

Forumda kim büyük yazı yazıyor ona bakıyorlar kardeşim

Bizlerin görevi forumun düzenini sağlamaktır. Eğer ki düzene uymaz yada bozarsanız uyarı almanız gayet doğal..

Konunuz benzer içerikli diğer konularla birleştirilmiştir. Konu Merkez Ekibe raporlanmış olup Teknik Ekip Lag sorunu üzerinde çalışmalarını sürdürmektedir.

İyi forumlar.

4. Benimde şöyle bir durumum var arkadaşları bilgilendireyim.Etkinlik kapısına atla dedim fakat atlamadı x-1 haritasında gezebiliyordum sonra atlama cpu ile başka bir haritaya atlayabilirmiyim diye merak ettim ve atladım sonra oyundan çıkmak istediğimde çıkış yapamadım.Bakın x-6 ya atladım cubi kestim filan baya zaman geçtikten sonra çıkış yapmak istedim.çıkamayınca desteklerim boşa gitmesin diye radyasyona patladım bilerek.Ertesi gün etkinlik kapısına girmek istediğimde ne göreyim 1 hakkım gitmiş 1 hakkım kalmış.Böyle bir durumdan muzdarip oldum hata kimde bende mi oyunda mı bilmiyorum lakin böyle bir durum var dostlar haberiniz olsun.Yani diyeceğim etkinlik kapısının önünde "J" ye basmadan önce lag olup olmadığını kontrol edin.

5. ^FREEMAN^

^FREEMAN^ User

Ya yemin ediyorum kafayı yiyicem ya kapıda kalıp kalıp duruyorum yeter kardeşim ya su oyunu nolur artık düzeltin

6. Teknik ekibe bildirdiniz ama ***

300 üstüne gelince sürekli aklıma oyunda sıkıntı olacak mı acaba geçecek miyim bir ton sorun var.

Bugün zaten bir türlü 200.üstü dalgayı görmek nasip olmadı en son 170 geldim oyun donmasından kapı içinde saboteur ile köşe kapmaca oynadık en sonunda o kazandı :(

7. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle lütfen forum içerisinde kullandığınız kelimelere dikkat ediniz.

Dediğim gibi bir bilgi geldiği taktirde forum üzerinden bildirimi yapılacaktır.

İyi forumlar.

8. YgzVtnsvr

YgzVtnsvr User

Merhabalar hocam, aynısı benimde başıma geldi. Başka bir hesabımla girdim oyuna ve onu açtı ancak istediğim hesabımla girince bağlatıda kalıyor. Sorun tarayıcıda olduğunu sanmıyorum 2 hesabımda aynı tarayıcıdan ama biri direk açılıyor diğeri bağlanmıyor.