Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOPİNGLİBEBE tarafından 18 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Türkiye sunucularıdan memnun musunuz?

1. Evet

4,3%
  2. Hayır

95,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesajının tamamı büyük harflerle yazılmamalıdır. Büyük harf internet ortamında "bağırma" anlamına gelmektedir ve gözü yormaktadır.
    Lütfen buna dikkat ediniz.
    Oyun içi sorun DO Türkiye Ekibi ile kaynaklı değildir, merkez ekip kaynaklıdır. Sorun ile alakalı Tüm TR suncularındaki Lag, bağlantı ve diğer sorunlar SMS ve mail ile rapor edilmiştir. Takım olarak üstümüze düşeni yapmış olduğumuzu belirtiyorum. Bu forum Darkorbit oyun sistemi için kurulmuştur ve kullanıcılara yardım ve teknik destek sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Amaç dışı kullanılmaması gerekmektedir. Provokasyon yapmak yasaktır. Lütfen buna dikkat ediniz.
    Forum içerisinde Provakasyon ve Noktalama işaretleri ile sansürleme yapılamaz. Bu konuda birdahakine daha dikkatli olunuz.
    Konu ile alakalı bizlerin de DO oyuncusu olduğunuzu unutmamanızı rica ediyorum. Sizlerin oyunda yaşadığı durumların aynısını bizlerin de yaşadığını kapıda kalma, yeniden bağlan hatası vs. bu sorunlara rağmen sizlere elimizden gelen en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Konuya gerekli cevap verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Themis. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.