Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lllecelll tarafından 26 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lllecelll

lllecelll User

ya allah aşkına yeter artık cidden yeter! oyunda öyle bi lag varki görevi zar zor sona getiriyorum porttan atlayınca hoop başa sarıyor :mad: normal çıkış yapıyorum gemi değişeyim diyorum 10 dkdır savaştasın,arena hatası veriyor ya darkorbitin oyuncularına verdiği değer bu mu allah aşkına sinir hastası olduk çıktık :mad::mad::mad:

2. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Öncelikle konu başlığınızı bölüm kurallarına uygun olmadığından dolayı düzenlemiş bulunuyorum.

Az önceki konuda yazdığım mesajımdada belirttiğim gibi Teknik Ekip sorun üzerinde hala çalışmalarına devam etmektedir. Yaşanan problemlerden dolayı üzgünüz :( Bu süreç içerisinde TR ekibi olarak sizlerin yanınızda olduğumuzu ve gereken raporlamaların sürekli ve hassasiyetle yapıldığını bilmenizi istiyorum. Fakat maalesef ki şuan için Teknik Ekibin sorunu çözmesini beklemekten başka bir çaremiz yok, dilerseniz Buradaki konudan tekrardan bir bağlantı problemi yaşadığınızda HAR dosyanızı Support ekibimize gönderebilirsiniz, böylece güncel sorunların devam ettiğine dair Support ekibimiz Teknik Ekibe HAR dosyalarınızı raporlayabilir.

İyi forumlar.

lllecelll bunu beğendi.
  3. Güncel "HAR dosyası alma" videosu çekin daha anlaşılır olsun.

4. Themis.

Themis. Guest

Merhaba,

Aslında konularda gayet açık bir şekilde nasıl alındığı anlatılıyor, lakin üyelerimiz genelde HAR dosyalarını nasıl Support ekibi ile paylaşacağı konusunda sıkıntı çekiyor. Aldığınız HAR dosyalarını bir Upload sitesine yükleyip linkini Support ekibimiz ile paylaşmanız gerekmekte :)

Genede önerinizi üstlerime bildireceğim.

İyi forumlar.

Münzevi™ bunu beğendi.
  5. Bende anladım nasıl alınacağını ama bir kaç yorum gördüm hem oyun chattinde hemde burada videodan bir şey anlamamışlar onlar için söylemiştim :D kolay gelsin hayırlı ramazanlar