Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MortalEros tarafından 30 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. "Oyunlar veya hizmetler, ancak oynanabilirlikleri veya kullanımları zor ve dezavantajlı şekilde bozulmuş olduğunda eksik olarak görülür." Demek ki neymiş:Oyun oyun olmaktan çıkmış!!Şimdi bunu dile getirmek provakasyon mu?2007 den beri ben böyle kötü durumda görmedim şu oyunu kardeşim.Bırakın kardeşim rapor da etmeyin o zaman .Madem bi işe yaramıyor ne sıkıntıya sokuyorsunuz bizleri,boş verin bizler de hoş görelim.Ama bize nasihat vermeyin!Al işte 3 saat gitti.Ne istek kaldı ne de heves.Ne zaman gireceğimiz de belli değil oyuna.Hiç bir haritaya giremiyorum arkadaş..:(

Son düzenlenen: 1 May 2020
  2. GÖLGE

GÖLGE User

Ya arkadaş.bizler sahura kadar oturur oyun oynarız bunu yıllardır öğrenemedi bu dark..Deli edeceniz bizi yavv..İnsan bunca oyuncunun bu kadar oyun oynadığı bi ayda oyunu bozarmı..Her gece bi umutla girip sinirle çıkar olduk..Deli çıkıcaz bu oyundan topluca:)Birer huni takın gemilerimize bari:)Düttürürdütüürürü öttürürpp duralımm:mad:yapın şu oyunu artık yapınnn alooooo yukardakilerrr :(:mad::)