Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By_LED tarafından 28 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. By_LED

By_LED User

Oyuna neden girilmiyor?

2. Bende giremedim, tam zetaya atladım gitti oyun.

3. Ben dünden beri giremiyorum, dün gece bağlantı kuruluyor ekranındayken yeniden bağlan ekranı açılıyordu tıklasam da yine açılıp bağlanmıyordu şimdi sadece bağlantı kuruluyor ekranında kalıp girmiyor. internetimde de bilgisayarda problem yok mobil veriden de denedim farklı bilgisayardan da denedim olmuyor.

4. Şimdi gemi tasarımını değiştirdim ve girebildi ama tekrar bugda kalır mı bilmiyorum

5. By_LED

By_LED User

internet ve pc de
    sıkıntı yok .ama yılalrdır bir çözüm bulunamadı bu soruna. Donuyor oyun. acaba bu bir pazarlama tekniğimi? Oyunda lag olduğu zaman benim daha çok oynayasım geliyo.İnsan inatlaşıyor çümkü. Anlam veremiyorum.

6. hangardan gemi değiştirin ben böyle girebildim.

7. Tauly__

Tauly__ User

Pazar keyfimiz oluyordu bir tek şimdi oyuna girmekte zorlanmayı bırak,giriyorum her şey 3 saniyede bir donuyor.Bu düzelecek mi ? Her pazar yaşıyorum bunu ben.

8. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

9. By_LED

By_LED User

10. Her pazar onlarca kişide sıkıntı oluyor. Bir ara gel chate bak bakalım

PastelBoya ve Tauly__ bunu beğendi.
  11. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

GG'de kapı açık ama ana haritada atlanacak kapı portalı yok 3 defa oyuna gir çık yaptım düzelme yok.
    Admin do ekibi işini düzgün yapmıyor hiç memnun değiliz.
    Oyunu şiddetle kınıyorum.

Tauly__ bunu beğendi.
  12. kapılarda takılıyor gemi. patlıyor

Tauly__ bunu beğendi.
  13. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Do ekibi rezillikten başka birşey değil. Hakkımı helal etmiyorum haram zıkkım olsun.

14. PolatStrz

PolatStrz User

Bende de aynı sıkıntılar oluyor. 1-1 vsde alacakken adam beni patlatıyor bir de peş peşe. Kanser oluyor insan.

Tauly__ bunu beğendi.
  15. 1/5 serverine oyun sayfasına giriş yapılamıyor 15 dk ne zaman düzelecek?

Artık orbit yönetimi şu yazılımcıları değiştirsin artık halen sorunlarla uğraşıyoruz :mad: :mad: :mad:

Tauly__ bunu beğendi.
  16. Lostraboss

Lostraboss User

bende de bağlantı kuruluyorda kalıyo

Tauly__ bunu beğendi.
  17. 1-5 çok kasıyor

18. the_flood

the_flood User

mod.lar acil reset... iletin lütfen... yoksa bir ton telafi isteyen mesaj alıcaksınız o_O

iyi ki kapı yapmıyorum :cool:

19. evet giriş yapılmıyor yine

Tauly__ bunu beğendi.
  20. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

1 saattir oyuna giriş yapamıyorum.

Tauly__ bunu beğendi.