Bağlantı Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve By_LED tarafından 28 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Daha önce lag problemleri ile ilgili bir konu olduğu için konularınızı birleştirdim.

Gerekli işlemleri uyguladık raporlarımızı ilettik en kısa sürede ilgili işlemler merkez ekip tarafından yapılacaktır.

İyi Forumlar.

2. bu sorunlar oyunun bir parçası her ay düzenli olarak 1-2 gün gerçekleşmekte işinize gelirse :) " diyecekler yakında "

3. Omerbey35

Omerbey35 User

Oyuna girilmiyor ne zaman girebiliriz veya herhangi bir açıklama yapıldı mı bilgisi olan var mı ?

Oyuna giremiyoruz ki lagı da görelim maalesef 1.30 saattir bağlantı bekleniyor yazıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Haziran 2020
    Tauly__ bunu beğendi.
  4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Oyuna giriş ile ilgili güncel sorun rapor edilmiştir.

İyi Forumlar.

5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Adminim gg uridium indirimini de iletirseniz seviniriz bugün hiç faydalanamadık.

6. Tauly__

Tauly__ User

Ayrıca ; konfigürasyon değişiminde 2 saniyeliğine donma yaşıyorum ve o 2 saniye bana savaşı kaybettiriyor...Raporunuza bunu da eklersen sevinirim admin.

7. ateistkeci

ateistkeci User

O sürekli olan bir durum herkeste oluyor aralıklarla sayfayı yenilersen sorun çözülüyor

8. F5 çek düzeliyor bir süre sonra tekrar başlıyor

9. Sabah bir şekilde oyuna girmiştim ama şimdi yine girilmiyor portaldan geçerken dondu kaldı hangar binasını değiştireyim dedim yok yine olmadı şimdi hiç bağlantı kuramıyorum. Galaxy kapısı açtım bugünkü çifte katlayıcıyla tamamlıcaktım ama yapamıyorum ne olacak şimdi yarına uzatıcaklar mı çifte katlayıcıyı yoksa oyuna giremiyorum diye kaçırıcam mı?

10. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Oyunda şu anda lag problemi mevcuttur. Yarın kapınızı tamamlarsanız herhangi bir şekilde cifte ödül gününü kaçırmazsınız. Yarın da devam edecektir.

İyi Forumlar.

11. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

21. Yüzyıla girmişiz yapay zeka çıkmış ama hala online oyunda lag sorunu yaşıyoruz. Oyunun tabanından itibaren yazılım yanlıştır. Sen server online oyuncu girişini sınırlı tutarsan oyun tatbikide lag girer. Her server online girişi 50.000 kişi olarak yazılım yazılmalıdır. Her serverda ortalama olarak 25.000-30.000 üye sayısı var. Oyun giriş sınırını yükseltin ve 3. Yazılım hile kullananlar ban cezası almalıdır.

Tauly__ bunu beğendi.
  12. Tauly__

Tauly__ User

Nerdeee o banı bir türlü atamadılar malesef....

Admin bu konuyu ben açtım ama neden konumun başlığını sürekli değiştiriyorsunuz ve neden konu bana ait olmasına rağmen başkasına aitmiş gibi gösterdiniz nedenini öğrenebilir miyim ?

13. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Mesaj içeriğiniz tarafımca birleştirilmiştir. Forum Kuralları gereğince alt alta yazmak (floot yapmak) yasaktır. Lütfen bu kurala uyunuz.
    Açmış olduğunuz konunuzun daha önceden de açılmış olduğundan dolayı daha önceden açılan konu ile birleştirilip ortak bir konu başlığı oluşturulmuştur. Belirtilen konularda konu sahipliği önemli değildir. Konunun raporlana bilmesi için uygun koşulların sağlanmasıdır.

İyi Forumlar.

14. Tauly__

Tauly__ User

O zaman konu kilitlenebilir admin.