bağlantı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve levent403 tarafından 31 Mart 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. levent403

levent403 User

Yükleme ekranından sonra başla dediğimde bağlantı kuruluyor da kalıyor başka yaşayan varmı sorunu ?

2. altug777

altug777 User

evet genel bir sıkıntı var herhalde

3. sekiz

sekiz User

İngilizce forumda genel bir bakım olduğu hakkında duyuru yapılmış. Türkçe forumda bu yönde bir duyuru yapıldı ise görmedim. 1 saate düzelir sanırım.

4. Zaten elektrik,su,internet bakımlarının önceden haber verilmeden benim izinli günüme denk getirmelerine alışmıştım. Bunlarda başladı şimdi.
    Edit: 12:02 itibarıyla düzeldi. Malum kullanıcılar gemileri atsın haritaya gemi kesme görevlerim var :D

Son düzenlenen: 31 Mart 2021
  5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhabalar,

Evet bugün öğlen saatlerinde bir güncelleme çalışmaıs mevcuttu. Bu nedenle bu sorunla karşılaşmış olabilirsiniz. Lütfen istemciyi yeni sürüme uyükselttikten ve istemci ön belleğii temizledikten sonra tekrar kontrol ediniz.

6. sekiz

sekiz User

Bu durumundan TR forumu olarak haberdar edilmemiş oluşumuz üzücü. Hiçbir mod görmemiş sanırım.