Bağlantı sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve KutSaLUfuK tarafından 26 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. KutSaLUfuK

KutSaLUfuK User

Galiba bu yumurta etkinliği yüzünden botlar şirketin 3 kuruşluk serverlarını yakmayı başardı yine. Geçen DDOS saldırısı diye açıklama yapmışlardı ama kim bu oyunu siber saldırısı yapacak kadar önemser ki?

gokberrkk bunu beğendi.
  2. yine girilmiyor admin de yok açıklama da

gokberrkk bunu beğendi.
  3. hala oyuna giremiyorum

gokberrkk bunu beğendi.
  4. yesyeniii

yesyeniii User

yan gemiden giriliyo yine ana gemi girmiyo..nası bi arıza bu anlayamadık..

gokberrkk bunu beğendi.
  5. ana gemini inceliyolar ana gemi yan gemi nasıl oynadığına bakıyolar ona göre banlanacan

gokberrkk bunu beğendi.
  6. teşhisi koymuşsun helalll :D

ACIMASIZ_ANT ve gokberrkk bunu beğendi.
  7. hades için destek çektim 20 bin urim gitti şakasız telafisi olur inşAllah diğer hafta sonunda

gokberrkk bunu beğendi.
  8. Marwitz

Marwitz User

1.5 GÜN OLDU HALA MI DÜZELTİLMEZ NASIL OLABİLİR AKLIM DURACAK ARTIK

gokberrkk bunu beğendi.
  9. Ama yani bu çok büyük bir sorun. kaç yıl sonra oyuna tekrar başlayacak oldum. 2 gündür 3-4 saat uğraş sonunda ancak bağlanabiliyorum kapı dönerken bağlantım kopuyor kapı yarım kalıyor. Pay to win bir oyun için rezalet ötesi bir durum bu.

gokberrkk bunu beğendi.
  10. 29ogz29

29ogz29 User

OYUNU DÜZELTİRMİSİNİZZZZZ

11. Grevious

Grevious User

kardeşim cuma ara ara giremedik bişey demedik cumartesi bütün gün oyun çöktü lanet olsun yarın gireriz dedik yav bugün pazar pazar 48 saattir ne yapıyor bu ekip ?

gokberrkk bunu beğendi.
  12. YOLCUツ

YOLCUツ User

Yav ne zaman düzeltecekler şu bağlantı sorununu yettiniz artık gına geldi yav. Bardak taşmak üzere milletle dalga mı geçiyorsunuz siz ? bir olur, iki olur, bu kaçıncı her seferinde aynı şey mi olur ya !!! Oyunu düzeltin oyuncu sayısı kalmayacak bu gidişle

gokberrkk bunu beğendi.
  13. ekipmi ne ekibi alman şirket bigpointtin elinden alındıktan sonra bitti bu oyun siz ne ekibinden bahsediyorsunuz

b_b_, Marwitz ve gokberrkk bunu beğendi.
  14. adamlar oyun yükleniyorun yük ünde bekletecek kadar bilgisi var.haftalardır aynı sorun sorun gibi görülmekte halledemiyeceklerinimi düşünüyoruz?
    bu oyuna yanlış kod girseler oyunu bozacak bir gün öncesine güncellerler yine düzelir.
    ddos saldırısıymış çok oyuncu varmış o yüzde laga giriyormuş hepsi hikaye adamlar siz bizim ekmek teknemizsiniz banlıyamıyoruz ama sizde lütfen kendinize gelin düzeltin kendinizi diyorlar ama malesef kimse anlamıyor:)

15. hafta sonu geldi problemler başladı hadi hayırlısı

16. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit