Bağlantı sorunu

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve respect65 tarafından 8 Aralık 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. respect65

respect65 User

Merhaba, 30 dkdır oyuna bağlanamıyorum sürekli bağlantı kuruluyor yazısı var. Sizde de bu hata var mı ?

masterusta74 ve *BURGU** bunu beğendi.
  2. *BURGU**

*BURGU** User

Var bende kopuyor oyun düzelmedi gitti

3. LUTADOR

LUTADOR User

ben sorunsuz gırıyorum

4. merhaba sorunun çözümü bu konuda mevcut. *

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2025
  5. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

BAğlantı kuruluyorda kaldı yine oyun gamma da gitti patladık kesin öyle bir zaman da gidiyor ki sinirlenmemek elde değil

6. Bu nasıl bir iş ya kapı da oyun gidiyor. Oyun gidecek diye bir şey yapamıyoruz. Herhalde sabaha kadar yine gitti oyun.

7. KLAS.97

KLAS.97 User

oyun gitmiş oyun bitmiş milet oyuna giremiyor saçma saçma chat banı atılıyor ömürlük banmı ollur chat banları hep 100 90 130 yıl chat banı atılmaz oyundan sogutulacak ban atılıyor caydırılacak banlar atılmıyor bırakmalık ban atıyorlar

westerya bunu beğendi.
  8. PSYCHIATRIST

PSYCHIATRIST Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Forumda adminler dışında link paylaşımı yasaktır, lütfen dikkat edelim.

İyi forumlar.

Son düzenlenen: 30 Ocak 2025
    FlamesLordTRR bunu beğendi.
  9. KLAS.97

KLAS.97 User

@PSYCHIATRIST Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz fikir veya çözüm var mı? chat banı atılıyor ömürlük banmı ollur chat banları hep 100 90 130 yıl chat banı atılmaz oyundan sogutulacak ban atılıyor caydırılacak banlar atılmıyor bırakmalık ban atıyorlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 28 Ocak 2025
  10. PSYCHIATRIST

PSYCHIATRIST Forum Moderator Team Darkorbit

Merhaba,

Chat Moderatörü arkadaşlar ile ilgili bir şikayetiniz varsa bunu Support'a ticket atarak konuşabilirsiniz. Size dönüş sağlayacaklardır ve emin olun herhangi bir haksızlık varsa bunun çözüm yeri Support. Ayrıca forumda yazarken büyük harf kullanımı bağırmak anlamına geldiği için mesajınızı düzenledim. Lütfen tekrarlamayınız.

İyi forumlar.

11. @PSYCHIATRIST sorun o 502 hatası olan değil sürekli bağlantı ekranında bağlanılıyor olarak kalıyor. Oyuna giremiyoruz.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2025
  12. konu ile alakası yok
    1 saat oldu bağlantı gelmiyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Ocak 2025
  13. KLAS.97

KLAS.97 User

@PSYCHIATRIST bilmiyordum büyük yazının o anlama geldigini özür dilerim ben durumu anlattım ama adminler satan kişileri deyilde bana satılık gemi var diyenleri banlamadı bana satılık gemi var allırmısın diye sordular bende alım satımın yasak oldugunu bilmiyordum birine sordum ve 2115 yıla kadar ban bence cok kimse 80 100 yıl yaşamaz adminler bunun farkındadır inşallah

14. ya bu oyuna nıye gırılmıyor

15. SpoTic

SpoTic User

evet girmiyor kupon kodu verin indirim olsun :)

16. ESPANYOLL1

ESPANYOLL1 User

reset günde 2 kere atın daha güçlü bir cihaz alın ddos saldırısı kaldıröıyor daha yapanlarda zaten darkorbit yan oyunlarının kurucuları bu rezalet ya ilgi sıfır ne bu böyle ne yapmaya çalışıyorsunuz ?

17. GÖLGE

GÖLGE User

uyduruk bi kod vermişler ama oyuna girilse bide:)

18. Bence reset ile düzelecek bir durum değil. DDOS saldırısı felan da değil bence. Galiba sunucunun başında kimse durmuyor. Çalışanlar mesai sonrası gidiyor ve kimse kalmıyor. :) Şuan başında biri olsaydı oyun çalışıyor olurdu. Çöktüğünde yeniden başlatma bu kadar zor olmamalı bence.

19. STINGER42

STINGER42 User

bendede aynı sorun var bence dertleri ceti kimse kullanmasin herkez bot la oynasin diyorlar eskiden 10 dakka banlandınız derlerdi şimdi en az 100 sene ban ne güzüel adalet degilmi

20. KLAS.97

KLAS.97 User

@STINGER42 reis bir insanın yaşıyamamacagı banı atılıyor bide bu oyun iletişimle oynanan bi oyun 100 yıl chat banı atılması normal deyil 1 ay 1 yıl atarsın en kötü ama 2115 yıl ban ben 28 yaşındayım bi 90 senede yaşıyacagımı sanmıyorum