BAĞLANTI SORUNU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve �™Ŧ~!~Ŧ~Д~И~!~К™ŦЯ¹7 tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ******** ********* ************* ******* lütfen yardımcı olun.
    oyuna bir haftadır giremiyorum.başlaya tıklıyorum,bağlantı kuruluyor yazıyor.ama bağlanmmıyor oyuna.dnsleri güncelledim flash güncel virüs programında sıkıntı yok modemi resetledim çerezleri temizledim tarayıcıyı değiştirdim ama hala aynı problem.bana yardımcı olun lütfen :mad::mad::mad:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 May 2014
  2. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu hakında birde supporta bilgi veriniz geminiz incelensin yapılacak herşeyi yapmışsınız size 48 saat içerisinde geri dönüş yapılacaktır

Keyifli forumlar

3. Merhaba ,

Bilgisayarınızdaki virüs programınızı geçici olarak devre dışı bırakıp ondan sonra tekrar deneyiniz. Genelde ESET virüs programı bu tür sıkıntılara neden olabiliyor.

İyi forumlar.

4. supporta da aynen bunları yazdım.kendisi,bunları defalarca uygulamış olmama rağmen dalga geçercesine bunları tekrarlamamı istedi.ben 5 yıldır bu oyunu oynuyorum.böyle rezalet görmedim

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sorun bilgisayar kaynaklı olabilir başka bir bilgisayarda girmeyi denedinizmi denemedi iseniz lütfen deneyip girip girmediğini buraya yazınız.

6. başka bilgisayarlardan girilebiliyor...ancak ben bu bilgisayarla yıllardır giriyordum.son zamanlarda bilgisayara yükleme,format vb işlemler de uygulamadım.ne önerirsiniz

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bilgisayarınıza oyuna giremediğiniz zamanlardan önce farklı bir program yüklediyseniz kaldırıp yeniden deneyiniz yada sistem geri yükleme yaparak oyuna girebildiğiniz bir güne tekrar dönebilirsiniz bu sorunu sanırım çözecektir bu yazdıklarımı denemedi iseniz lütfen deneyip sonucu yazınız.

8. sistem geri yükleme yapma yetkim yok,izin vermior pc

9. KARANLIK

KARANLIK User

Modem kutunuzu kapatıp 5 dk süresince bekleyiniz sonra tekrar açıp durumu deneyiniz.İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.