''†'' Bağlantı sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve !*A*T*A*B*E*Y*! tarafından 4 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyuna giremiyorum ve bazen bu web sayfasına bağlanamıyor diyor bazende bu işaret çıkıyor † ekranın sol üst köşesinde. Benim bu konuyu 3. dile getirişim ve hiçbir mod bana yardım etmiyor lütfen daha anlayışlı olunuz sadece bende var bu sorun diyemi ilgilenilmiyor ben bu oyuna milyarlarımı verdim küçük bi sorunda böyle yarı yoldamı bırakılacaz. Bana sorunlarınızı buradan yazınız diye bi konu attınız konuya bakıyorum konu kitlenmiş yazamıyoruz bile dalga geçer gibi... yeter artık biriniz bana yardım etsin çok sinirliyim bu pazar jpa var herşeyim hazır bağlantı sorunu yüzünden jpa dan olmak istemiyorum ! ! !

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Sorunu ne zamandır yaşıyorsunuz ?

İnternet ' e bağlanma türünüz nedir ( ADSL , VINN )

Oynadığınız Sunucular Hangileri ?

Sorun yaşadığınız Sunucular Hangileri ?

Cevap verebilirseniz memnun oluruz

Keyifli Forumlar

3. -Modum yaklaşık 7 gündür bu sorundan muzdarip'im.
    -ADSL Kablolu internet kullanıyorum. (Ethernet)
    -Tr3 Serverinde oynuyorum başka serverlere deneme amaçlı girdim giriyor. Sorun tr3 te sanırım.

4. Merhaba ,

Farklı bir hesap yada server üzerinden durumu açıklayıp Server bilgisi ve ID'nizle durumu anlaşılır olarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.