Bug / Oyun hatasi Bağlantı Statüsü Hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HzBerkay tarafından 5 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HzBerkay

HzBerkay User

Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 1.5 ay önceden beri kendi bilgisayarımda bağlantı statüsü hatası alıyorum.Başla yazısına tıklıyorum ama bağlantı statüsünde kalıyor ve o kısımda 35 dk boyunca pcyi bırakmama rağmen açılmadı.Daha önce böyle bir hata yoktu ama yine de emin olabilmek için antivirüs ve güvenlik duvarını devre dışı bıraktım ve adobe flashplayerı tekrar yükledim ama nafile :/ Sorunun nasıl çözüleceğini bilen birisi yardımcı oalbilir mi?

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

İlk olarak çerezlerinizi temizleyip bilgisayarınızı yeniden başlatınız,sonuç alamazsanız başka browserlerden giriş yapmayı deneyiniz.
    Yinede sonuç alınamıyorsa,Karşılaşmış olduğunuz bağlantı sorunu hakkında Buradan fikir edinebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. HzBerkay

HzBerkay User

Yok hocam olmuyor denedim yine denedim bulamıyorum.Eski konulara baktım bi arkadaş çözmüş onda da ben format attım diye yazmış yok mudur bunun bi çözümü?

4. Bilgisayarında ESET Smart Security antivirüs programı varsa aynı sorun bende de var çözümünü anlatabilirim.

5. HzBerkay

HzBerkay User

evet dostum az önce çözdüm sorunu esetten dolayı kaynaklanıyormuş tavsiyeniz için teşekkür ederim :)

6. Ne demek :) iyi oyunlar.

7. Selam,

Nasıl çözdünüz rica etsem anlatabilirmisiniz ?Bende de aynı sorun var.

8. Programa girip sol taraftaki kuruluma tıklayın. Oradan virüsten ve casus yazılımdan korumaya girip web erişim korumasını devre dışı bırakın.

9. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhaba ,

Geçici olarak Web erişimini devre dışı bırakabilirsiniz.

Son resimdeki gibi Web erişimi korumasını etkinleştir yazısının başındaki kutuda işaret olmaması gerekiyor. Daha sonra Tamam'a basın ve oyuna tekrar girmeyi deneyiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.