Bağlantı statüsü hatası.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Crose93 tarafından 14 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Crose93

Crose93 User

Eski modemimle girebildiğim oyuna yeni modemimle giremiyorum. Çok büyük ihtimal sorun modemde. Başlaya tıkladıktan sonra baya beklememe rağmen bağlanmadı. Sizce bu sorunu çözebilir miyim?

Konu daha önce bir çok kez açıldı biliyorum ama modem muhabbetini görmedim daha önce. acaba ayarlardan modeme ayar mı vermek gerekiyor? Çünkü diğer konuda söylediğiniz her şeyi yaptım ancak durum aynı.

2. Merhabalar,

Öncelikle kullandığınız tarayıcıyı değiştirmeyi deneyin, ya da silerek tekrar yükleyin bu işlemleri yapmış iseniz ve sorun halen devam ediyorsa bana tekrar bildirin başka şekilde yardımcı olmaya çalışalım.

Keyifli forumlar

3. Crose93

Crose93 User

Denedim denedim, Dün girebiliyordum bugün giremiyorum ve aradaki tek fark modem değişti. yani internet bağlantısı.

4. Merhabalar,

Peki sizin için hemen araştırma yapıp tekrardan burada cevap vermeye çalışacağım.

Keyifli forumlar

5. Crose93

Crose93 User

Çok teşekkür ederim adminim

6. Merhabalar,

Ekranda herhangi bir hata yazısı çıkıyor mu?

İyi forumlar

7. Crose93

Crose93 User

hayır sadece bağlanıyor diyor ancak bağlanmıyor

8. Merhabalar,

Anti virüs programını kapatarak tekrar deneyiniz. Bu yöntem ile muhtemelen sorun düzelecektir.

İyi forumlar

9. Crose93

Crose93 User

Maalesef olmadı

10. Merhaba ,

Tam olarak server'a bağlantı kuruluyor ekranında mı kalıyorsunuz ? Eğer bilgisayarda DNS ayarı kullanıyorsanız iptal edip otomatik DNS aldırdıktan sonra deneyiniz.

İyi forumlar.

11. Crose93

Crose93 User

Maalesef bu da olmadı

********************* Bu linkte başlata tıkladıktan sonra;

Bağlantı kuruluyor
    ()()()()()()()()()()
    Lütfen bekleyin

Türlü bir yazı var. O şey doluyor doluyor açılmıyor. Yanında bilgisayar ve dünya resmi var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Ocak 2016
  12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

diger sitelerde sorun olmuyorsa bundada olmamali.otomatik dns yaptiniz ,virus koruma kapadiniz.sayfalari engelleyici bir tarayiciniz yok ,baskada cozum yok.denetim masasinda flash player bakiniz depolama izin vermismi bir engel var mi.maxthon dan deneyiniz birde.

13. Crose93

Crose93 User

Aynı bilgisayara telefonumun 3g si ile bağlanıyorum giriyor oyuna ancak evin internetine bağlanınca girmiyor. Belli ki sorun modemde.
    Her dediğinizi yaptım olmadı. Bana modemin ayarlarından bir çözüm lazım sanırım.

14. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ozaman ag paylasim yerel ag internet protokol 4 orda otomatik ıp otomatik dns yapin deneyin birde.sorun ordaki ayarlarda gibi.olmadi modem ayarlari net saglayicinizla yapin.

15. Birinci Tavsiye ;

Sisteminizde Java yada Flash Player yüklü mü ?

Yüklü İse Kaldırıp , Yeniden Kurarak kontrol edin.

Kaldırırken , Denetim Masasından değil , Your İnstaller gibi geniş kapsamlı kaldırma programlarını deneyin.

Kaldırırken Güçlü Kaldırma yöntemlerini seçin ve Tüm Dosyalar ile birlikte Kayıt defterinizdekileri de sildiğinden emin olun

Daha Sonra Flash Player ve Java ' yı yeniden kurarak kontrol edin

İkinci Tavsiye

Denetim Masasından , Ağ ve Paylaşım Merkezine gelin.

Etkin ağlarınızı Görüntüleyin kısmında , Yerel Ağ Bağlantısına tıklayın

Çıkan Mini Pencereden Özellikler ' e tıkayın ve İnternet Protokol Sürüm ( TCP / İPv4 ) ' e tıklayıp , Özellikler deyin.

Çıkan Pencere DNS Sunucu Adresi otomatik Değilse , Otomatik Seçerek Tekrar kontrol edin.

Eğer Otomatikte olmuyorsa , Servis Sağlayıcınızın DNS Adreslerini kullanmayı deneyin.

Örneğin TTNET ;

208.67.222.222
    208.67.220.220

veya

195.175.39.39
    195.175.39.40

Yazarak tekrar kontrol edebilirsiniz ;

Üçüncü Tavsiye

Oyuncuların Link paylaşması yasak. Bu nedenle link veremem ama Bigpoint Ping Diye Google ' da arama yaparsanız çıkacaktır.

Buradan Ping testinizi yaparak , Sonuçları buraya yazın.

Dördüncü Tavsiye

DNS Ön belleğinizi bir temizleyerek tekrar kontrol edin.

Nasıl yapacağım : Başlata gelip CMD Yazın ve CMD Ekranını açın. CMD Ekranına ipconfig/flushdns yazıp , Enter tuşuna basın. CMD Ekranını kapatıp , tekrar kontrol edin.

Son düzenlenen: 16 Ocak 2016
  16. Merhaba ,

Büyük olasılıkla bilgisayar ile ilgili bir sıkıntı fakat ne olduğunu çözemedim. Sıkıntı hala devam ediyor mu ?

İyi forumlar.

17. Crose93

Crose93 User

Foward_Unto_Down; 1. adım tamam, 2 adım tamam. yaptım. 4. adım da cmd dosyasında, '' 'ipcongig' iç ya da dış komut, çalıştırılabilir program ya da toplu iş dosyası olarak tanınmıyor'' Yazıyor.

3. adım ise şu şekil:

pinging pingnuev max:437 min:162 avg:221 dev:35 ms
    pinging pingashv max:856 min:240 avg:359 dev:104 ms
    pinging pinglaxv max:971 min:309 avg:428 dev:128 ms
    download speed: dlashv... speed:508 kb/sec
    download speed: dllaxv... speed:406 kb/sec
    download speed: dlnuev... speed:1875 kb/sec

•Kıyamet•; Sıkıntı hala devam ediyor. Bilgisayarda bir şey değişmedi sadece bağlı olduğum internet değişti. Sorun bundan sonra çıktı.

18. Merhaba ,

Başka bir yerden ya da başka bir bilgisayardan giriş yapabiliyor musunuz ? Alternatif çözüm önerilerini yazdık fakat olay daha farklı sanırım.

İyi forumlar.

19. Crose93

Crose93 User

Bu intermete bağlı olan hiç bir bilgisayar ile bağlanamıyorum. Ancak Başka bir internete bağlı olduğum zaman bu bilgisayardan giriş yapabiliyorum.

20. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

interneti engelleyen kisitlayan birsey belli ki.saglayicinizi aramadinizmi.modem ayari falan yaptiriyorlar online.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.