bağlantı statüsü sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AspawnA tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. AspawnA

AspawnA User

herşey normal gözüküyor fakat başla tuşuna bastıktan sonra bağlantı kuruluyor diyor ama bağlanmıyor.???

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tarayıcı geçmişinizi ve hatta çerezlerinizi silerek farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.

3. Merhaba ,

" Bağlantı Kuruluyor ..... " ekranında takılı kalıyorsa bilgisayarınızdaki antivirüs programını geçici olarak devre dışı bırakıp deneyiniz. Genelde ESET-ESED programları bu tür sıkıntılara neden olabiliyor.

İyi forumlar.

4. windows 8.1 işletim sistemi kullanıyorum antivirus yok pc de flash player guncel çerezleri de siliyorum ama oyuna giremiyorum genede baglantı statüsünde kalıyor ne yapmam gerek?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Zaman olarak ne zaman dan beri giremediğinizi bilmiyorum fakat son zamanlarda yüklenilen bir program bazı programların düzgün çalışmasını yada hiç çalışmamasına engel olabilir bilgisayardan biraz anlıyorsanız sistem geri yükleme noktası oluşturup bu sorundan önce bir zamana giderek denemelisiniz ama anlamıyorsanız kurcalamadan anlayan birinden destek alabilirsiniz genelde sistem geri yükleme ile yapılan hatalar yada en son yüklenilen programlar kaldırılır ve sorun ve sorunlar genelde ortadan kalkar oyun bağlantısı kurulamama nedenleri arasında ise internet hızı çok yavaştır ve bağlantı çok zor ve hatta hiç gerçekleşmeyebilir.