Bağlantı Statüsü sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crazybtc tarafından 4 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crazybtc

crazybtc User

Merhabalar. Bu konu önceden açıldıysa özürlerimi sunarım.

Bağlantı statüsü ekranına geldiğim zaman 1 saati aşkın süre beklesem bile oyuna girmiyor. O kutucuklar doluyor, doluyor hep doluyor ama girmiyor. Lütfen yardım eder misiniz, ne yapmam gerek?

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Flash player günceleyiniz ve çerezleri temizleyin.

Keyifli Forumlar

crazybtc bunu beğendi.
  3. crazybtc

crazybtc User

Hala açılmıyor... Ne yapmam gerek

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ve farklı tarayıcıları denediniz mi?

Keyifli Forumlar

5. crazybtc

crazybtc User

win7 kullanıyorum. Denedim.

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Anti - Virüs ( Özellikle İnternet Security ) kullanıyorsanız , Geçici olarak devre dışı bırakarak tekrar giriş yapmayı deneyiniz.

Keyifli Forumlar

7. Aynı sorun bendede var yardım ederseniz sevinirim.

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Virüs programlarınızı kapatırsanız eset kullanıyorsanız kapatıp bir deneyiniz.

İyi forumlar

9. Program falan yok ama eğitim arenasındayken çıkmıştım acaba ondanmıdır ?

10. ondan değil ben de giremiyorum yine bir sıkıntı var oyunda kapat 2 saate denersin yine :D

11. Merhaba ,

Oyun sayfasını açıp kullanıcı adını ve şifrenizi yazıp girdikten sonra " BASLA " kısmına tıkladıktan sonra yükleniyor kısmı dolduktan sonra " BASLA " bölümüne tıklayınca " Bağlantı kuruluyor....... " ekranında kalıyorsa genelde virüs programından yada güvenlik duvarı ayarlarından olabiliyor.

İyi forumlar.

12. TA ya girmek uzerkeyn bag kopmuştu o sırada sorun vardı orda kalıo gemi baya giremdim sonra hangar deiştim girdi TA da isen hangar al yoksa kaldı car orda :D

13. Merhaba ,

Eğer düzelme yoksa son çare olarak gerekli bilgilerinizle birlikte durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.