Bağlantı Statüsü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ll4everNightll tarafından 6 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OYUN GİRİŞ BUTONUNA BASTIKTAN SONRA AÇILAN SAYFADA "BAĞLANTI KURULUYOR" YAZISINI BİLİYORSUNUZ. YAKLAŞIN 3 SAATTÜR OYUA GİRİŞ YAPAMIYORUM BAĞLANMIYOR. "BAĞLANTI STATÜSÜNDE KALIYOR."
    -ANT-VİRÜS PROG. YOK / GÜVENLK DUVARI KAPALI ÇEREZLER SİLİK HAALA AYNI PROBLEM.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Modeminizi resetleyerek pc nizi açıp kapatıp farklı bir tarayıcıdan deneyiniz.

3. değişen br durum yok.

akşam 5'e kadar oynadım bi oyundan çıkış attım. yarım saat sonra tekrar giriş yapamadım.bu süreç içinde herhangi bir ayar değişikliği yapmadım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 Haziran 2014
  4. Merhaba ,

DNS önbelleğini temizleyiniz. Ayrıca eğer DNS ayarı aktif ise iptal edip otomatik DNS aldırıp ondan sonra deneyiniz.

DNS ayarı kullanılan dns'lere göre bağlantı yavaşlığı yada bağlanmama gibi sorunlara neden olabiliyor.

İyi forumlar.

5. DNS ayarları otomatk de di. kendim ayarladım (manuel) aldım yine girmiyor . tekrar otomatik yapıyorum. fakat değişen bir durum yok. "hayır anlamadığım dün giriyordun yarım saat çıktım sonra tekrar bağlantı yaamadım." !

6. o sorun bendede oluyo kendiliğinden düzelene kadar oyuna girmiyorum bu sorunun düzeltilmesi lazım

»•Кoвяλ•«. bunu beğendi.
  7. 2. güne grdm haala aynı problem oyuna karşı olan hevesmden eser kalmadı. Oyunu veya PC y etkleyecek herhangi bir ayar değişiklio yapmadığım halde böyle bir durumla karşılaşmış olmam ? sadece bende görülmemiş bir çok kişde görülmüş bir durum ve haala düzeltilmemş olması. bunu foruma yazıp da çözüm bulamamam? "help/#admin #bigpoint

8. Merhaba ,

Konuyla ilgili olarak anlaşılır bir şekilde gerekli bilgilerinizle mesaj yazıp support'a yollayınız. Genel bir sorun gözükmüyor çünkü yaptığımız kontrollerde girişlerde bir sorun gözükmüyor.

Support incelemelerden sonra en net cevabı verecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.