BAGLANTI STATÜSÜ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ali-cenk-cenk tarafından 1 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Fm bey Baglantı statusu acılmıyor sureklı tekrar yuklenıyor ne yapmalıyım.Yaklasık 1 haftadır boyle Cerezlerımı sıldım bılgısayarda 10 gb lık yer var bıde flash player yuklu ne yapmalıyım.

2. Merhaba,

Lütfen aşağıdaki konuyu inceleyin:
    S.S.S. Oyunum Açılmıyor

İyi Forumlar.

3. virüs porogramını kapa acılınca geri ac

4. Oyunda bir sorun yok tarayıcını değiştirmeni öneririm ve aynn çerezleri falanda silersen girebilceğini düşünüyorum

skayra1 bunu beğendi.
  5. Rehber

Rehber Guest

Nerhaba,

Farklı tarayıcalardan deneyin.Faydası oluyor.

İyi forumlar.

6. Farklı tarayıcalardan denedım ve oyuna gırdı fakat ben bu tarayıcıdan gırmek ıstıyorum.

FM Bey oyunum hala acılmıyor .YENİÇERİ. Fm beyın yonlendırdıgı sayfadakıları uygulatım fakat hala acılmıyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ocak 2015
  7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak forumda flood yapmak kurallar gereğince yasaktır.
    Kullanmakta olduğunuz tarayıcı nedir?

Keyifli Forumlar

8. Şoyle sıralıyım.
    Google Chrome
    Windows 7 Professional
    64 bıt ıslemcı sıstemı
    RAM 2,00 GB

9. Merhaba ,

Açmak istediğiniz tarayıcıyı Program Ekle/Kaldır kısmından tamamen kaldırıp en güncel versiyonunu tekrar sıfırdan kurunuz. Gerekli eklentileri de ( Adobe Flash Player - JAVA ) en baştan kurunuz. Virüs programı varsa geçici olarak devre dışı bırakınız.

İyi forumlar.

10. MaXiMuS

MaXiMuS User

öncelikle FM ve Smod ların dediklerini uygulamalısın başarısız olursan windows güvenlik ayarından internet güvenliğini en düşük seviyeye getir :)

11. titans___

titans___ User

ben 3 temizleme programı kullanıyorum amlware olsun çerez temizleme olsun cclener advanced system malware temizleme chromede çok sıkıntı çıkyor diye bırakdım hatta bazı dpsi hiç inmeyen gemilerde birini çalıştıryorum adam etkiliyor sıkıntı veriyor kesemiyorum sadece kaçıyorum kolayca gemi fuul lf4 gelişmiş kalkanlı kami almıycam zaten bugda kalıyor düşmanda napcam kamiyle kasılmak iyi de kesim yapamıycaksam para neye yarar gidip vakıflara bağışlayım buraa verip sinirlenmekdense başka çare kalmadı syn darkor biti

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarımızın defalarca uyarmasına rağmen,bozuk uslubunuzdan ne zaman vazgeçeksiniz.DP si inmiyen bir gemi olmaz.Böyle bir şey var ise videosuyla birlikte Supporta mail atın.Gerekli incelemeler yapılsın.

İyi forumlar.

13. Fm bey flash playere sıldım ve gene yukledım javayıda yukledım Maximus arkadasımızın dedıgını yaptım fakat olmuyor bılgısayara format atacagım ınş. olur.

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Format atılınca düzelebilir.Virüs proğramı yüklemeden önce bir deneyin.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.