bağlantı statüsünde kalıyor oyuna bağlanılamıyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve baba7382 tarafından 31 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. baba7382

baba7382 User

yardım istiyorum 8 aydır giremiyorum

2. Merhaba ,

Tam olarak nasıl bir sorun yaşıyorsunuz ? Ayrıca resim ekleyebilirseniz iyi olacaktır.

Şayet oyun sayfasını açıp nick ve şifre yazdıktan sonra oyuna giriş yapığınız zaman " BASLA " kısmına bastıktan sonra açılan yeni sekmede " Yükleniyor.. " kısmında mı takılı kalıyor yoksa yükleme tamamlandıktan sonra gelen " BASLA " kısmına basınca " Bağlantı kuruluyor.... " kısmında mı takılı kalıyor ?

İyi forumlar.

3. baba7382

baba7382 User

foto ***************************

başla tıklıyorum bağlantı statüsü geliyor bağlantı kuruluyor lütfen bekleyin yazıyor orda yükleniyor kalıyor...

resim gelmiyor image url diyor anlamıyorum

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Nisan 2015
  4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Çerezlerinizi temizleyip tekrar deneyiniz,sonuç alamazsanız farklı browserlerden giriş yapmayı deneyiniz,en son olarak işletim sisteminizde problem olabilir,geri yükleme yapın veya Format atınız...

İyi Forumlar.

5. baba7382

baba7382 User

çerez nedir bilmiyorum anlatırmısnız işletim sisteminde nasıl bir problem olabilir

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak ve link vermek yasaktır. Dikkatli olalım.

https://board-tr.darkorbit.com//threads/baglanti-sorunlarina-sirali-coezuemler.100497/

Bu konuyu inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

İyi forumlar

7. Merhaba ,

İlave olarak " Bağlantı kuruluyor .... " ekranında kalıyorsa bilgisayarınızdaki antivirüs programından dolayı olabilir. ESET yada bazı programlar bu tür sıkıntılara neden olabiliyor. Virüs programı varsa geçici olarak devre dışı bırakıp bağlanmayı deneyebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.