Baglantı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve killermaskk tarafından 8 Aralık 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,
    TR5 bağlanamiyorum
    her Server oluyor o olmuyor

yeni hesap açtım TR5 bağlandım ama ana hesap bağlanmiyor.

neyden kaynaklı olabilir?

Support Mail attım!

SADAKAT123456789 bunu beğendi.
  2. Hayati

Hayati User

TR5’e hiçbir şekilde girilmiyor. ‘Bağlanıyor’ yazısında kalıyor. Bağlandığımız zaman da sürekli takılmalar ve laglar oluyor. Bunun yanı sıra RSB çalışmıyor, uçuş düzeni çalışmıyor. Oyun acayip şekilde takılıyor. Uzun zamandır böyle. Bu böyle devam edecekse ve buna bir çözüm bulmak imkânsızsa söyleyin de boşu boşuna umut edip beklemeyelim.

3. yakın zamanda donuk labirent gelecek ya şimdiden başladı oyun sıkıntıları d.o yönetimi hazırlık yapıyo etkinliği en güzel şekilde oyuncularımızın burnundan getirelim diye bravii 14 gün etkinlik sürer ilk 8 gün oyuna giremeyiz kalır 7 gün tabi bu arada btta oynayanlara bi sıkıntı olmaz sıralamaya girip ödülleri alırlar biz gibi elle oynayanlar mağdur olur sonra yalandan bi kod gönderirler özür dileriz hesabı 1.000 ucb 1.000 ubr roket 20 adet gg verirler gönlümüzü alırlar kızmayın arkadaşlar

4. İNZİBAT

İNZİBAT User

Aylardır TR 1-5 sunucusunda bağlantı problemleri yaşanmaktaydı. ama son bikeç gündür hiç bağlantı gerçekleşmiyor. önceden oyun içinde dolaşan adminler vardı şuan başıboş bi oyuna dönmüş durumda. oyunda bot ve tren kullanımı almış başını gidiyor. yetkililer neden bununla ilgilenmiyor. biz stres atmak için geldiğimiz oyunda stres hastası olup çıkıyoruz :D konu hakkında mantıklı bir açıklamanızı bekler iyi çalışmak dilerim akabinde...

5. oyuna giremiyiz bağlantı gider biz oyunun sorunlarını buradan yazıp etkileşim yapmak isteriz admin konuyu kitler yeri değil suporta yaz der yorum yazarız konu dışı der siler ama botlar trenlere bir yeterli müdahale olmaz suport ta zaten artık dil desteğide vermiyecek herşey çok açık nasıl yorumlarsanız yorumlayın

6. galaksi görevler sezon bileti acilmio
    mayin atilmiyor nedir buu

7. TABUT1.

TABUT1. User

Hep aynı hep aynı her etkinlik de böyle bu oyun onca VIP katlaycı falam film yaptırdığımız tonlapara cöp oluyor hep kasıyor hiç artık oyuna bile girmiyor hiç değişmedi Yılarardır aynı sorun hiç çözüm yok hep yeni şeyler gelip bizde para kazanma yolu lütfen artık TR SUNUCULARINI düzeltin lütfen

8. joetly

joetly User

x-2 ve x-7 ilk aklıma gelenler.

oyuna girdiğinizde x-1 haritasında iseniz bağlanabiliyorsunuz ancak gate ya da uzak atlama ile bu haritalardan birine giderseniz bağlantı gidiyor. oyundan çıkıp hiç bir işlem yapmadan belirli bir süre bekleyerek x-1 haritasında bulunan bir geminizi seçip tekrar oyuna girebiliyorsunuz.

neyse girdiniz ve oyun içinde gemi değiştirerek ana geminiz ile devam edebiliyorsunuz ancak x-2 ve x-7 haritalarına gitmemek kaydı ile.

yine neyse bir süredir bu şekilde günlük görevlerin belirli kısımlarını yapıp çıkıyordum ancak az önce x-7 atladım (hangi gün takılacağını bilmediğimiz için atlamış bulundum) tamam dedik gemi değiştirip yukarıda bahsettiğim şekilde x-4 falan takılıp belirli görevleri yapacağız artık. ana gemiyi patlatmışlar x-7 de. hiç bir şekilde bağlanamıyoruz. 15-20 dakika oynayıp çıkalım diyoruz onu bile beceremiyor bigpoint. var mı başka bir yol bilen acaba?

titans___ bunu beğendi.
  9. TR5 oyuna girmyior

10. klasik oyun yine gitti

titans___ bunu beğendi.
  11. nasıl bir sistem veya proğram yaptılarsa istedikleri geminin bağlantısını koparıyorlar istedikleri gemi oyununu oynuyor.
    korumadaki başlığı alıyorlar koruma süresi bitmeden .az önce başıma geldi.başlık gitmiş.1-2de lordakiada başlık yazıyordu günlükte gittim balıklı lordakia yı buldum kestim başlık lordakiadan gitti banada gelmedi.bu ikinci oldu bana.3-7 kristallinde yazıyordu günlükte.3-7 ye gittim başlığı eicli bir gemi almış.alır almaz eic haritasına haritaları atlayarak gitti.bende peşinden gitmeye çalıştım.başlıklı gemiyi yakalarsam keserim diye kamikaze uçuş düzenim vardı 3-5 e atladığım gibi portaldan uzaklaşamadan portalda çöreklenmiş bir tren tarafından patlatıldım.velhasıl konu uzun bueadaki konu içeriği darkorbitin taraflı haksızlığı.başlığım haksız yere
    patlamadan alındı.ikinci başlığı kazandığım halde
    vermediler.
    üçüncüsüde herkesin maluğu
    tren.
    ve şimdi başlıklı gemiyi kaybettim trenin yanına arkasından tek tük sıkayım diye giderken atladığım portaldan önce oyun gitti.
    sayfayı yeniledim bağlantı kurulamıyor!
    bazen lanet olsun diyorum bırak şu oyunu artık.harcadığım paraları da geçtimde harcanan emekler durduruyor beni:(

titans___ bunu beğendi.
  12. Seizma

Seizma User

Hergün Lag var. Düzeltmeyecekseniz bırakalım gidelim. Oyuna girilmiyor supporta foruma yazıyoruz 2 taraftında hiçbir işe yararlığı yok. daha üst bi yer yok mu oraya yazalım sinir hastası ettiniz

titans___ bunu beğendi.
  13. düzelmeyeceği kesin garanti.2013 ten buyana düzelmedi kaç yıl oldu hesaplayamadım.

***ZIP**ZIP*** ve titans___ bunu beğendi.
  14. Low52

Low52 User

Kardeşim oyunun her yeri aynı değil ki. Sadece Türk Server ları perişan. Europa4, Titan gibi yeni server larda sorun falan yok. Dağ taş oyuncu dolu ama cayır cayır çalışıyor. Artık olay gayet kasti duruyor. Bu oyun denen meret sadece Türk server larına gelince mi bozuluyor.

OZKAMAN ve titans___ bunu beğendi.
  15. oyuna bağlanamıyoruz lütfen ilgilenilsin. bağlantı kuruluyor ekranı hiç ilerlemiyor.

16. Titan 3 bağlsnılmıyyor şu an !

17. ne kadar rezil bir oyunun agına düşmüşüz böyle oyun oynanmıyor port atlamıyor oyuna giriş yapılamıyorrrrrr

tr 2 3

***CAMAKO*** bunu beğendi.
  18. böyle saçma sistemmi olur etkinlik çıkıyor etkinlik saatinde oyuna giremiyoruz bağlantı kurulamıyor bir türlü dün gecede saat 23 te etkinlik kapısı bitti 4 dakika sonra bağlandı oyuna kapı bittikten sonra bağlansa neye yarar oyunu iyice çöp yaptınız hilesi hurdası çözülemeyen bağlantı sorunları

19. Yukarıda bir çok kişi belirtmiş zaten TR-5 Bağlantı sorunu ve nicesi var. EU2 de de hesabım var orada yaşadığım sıkıntı 1 ise burada 100. severlar arasında neden bu kadar çok fark var anlamış değilim. Yapamıyorsanız başkasına bırakın bu işi.

20. PASARGAD

PASARGAD User

oyun sürekli olarak donuyor hata veriyor oyuna gıremıyorum tr 3

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.