Baglantı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve killermaskk tarafından 8 Aralık 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tr2 bağlantı kuruluyorda kalıyor her gün aynı mevzu, etkinlik aynı , sorun aynı.

yakamoz(SY) ve 61.C.A.S.C.A.D.E.61 bunu beğendi.
  2. DamDamSeze

DamDamSeze User

@Erlik Labirentte 3-4 portal atlayınca oyun kopuyor labirent kapanana kadar da bağlanamıyoruz fakat aynı haritada kalıp orda görev yapanlar oyuna devam edebiliyor. Bu işin bir çözüm yöntemi var mıdır ?

3. BU KONUYA LÜTFEN YETKİLİ BİRİ BAKIP BİLGİLENDİRME YAPABİLİRMİ? YETER ARTIK Bİ AÇIKLAMA YAPIN BU KONUYU RAPORLADIK ÇÖZÜM BEKLİYORUZ ÜST YÖNETİM ŞUNLARI YAPMAYI PLANLIYOR GİBİ. BU NEDİR YA SÜREKLİ BAĞLANTI KOPMASI OYUNA GİREMEME YETER BE. BİRİNİZ DE ÇIKIN DA ADAM GİBİ AÇIKLAMA YAPIN!!!!

-X_uCuBe_X- ve ELFİDA___ bunu beğendi.
  4. Wir haben ständig Verbindungsprobleme im Spiel. Anstatt uns beim Spielen zu entspannen, sind wir dadurch nur noch gestresster, und es gibt seit Monaten keine Lösung. RSB-Munition, Emmas Sofortschild usw. frieren ein; man kann sie nicht benutzen, selbst nachdem der Timer abgelaufen ist, oder das Flugmuster ändert sich nicht. DarkOrbit macht bei jedem Event die gleichen Probleme, was das Spiel unspielbar macht. Ich bin sehr unzufrieden darüber.

5. anteni az çevirin aloo çekmiyor oyun antenin başında biri beklesin mestafaaa sağa çevir sağaaa..

titans___ bunu beğendi.
  6. şahin1

şahin1 User

tr3 de aynı bağlantı sorunu yani bir etkinlik yapıyorsunuz sisteminiz çökmüş gibi duruyor.

titans___ bunu beğendi.
  7. Oyundaki bağlantı sorunları yüzünden bütün güçlendiricilerim bitmiş. Yıl 2050 bile olsa bu oyuna girilmiyor arkadaş. Resmen girilmeyen oyun yapmışsınız.

titans___ bunu beğendi.
  8. Low52

Low52 User

Takılmayı, donmayı geçtim oyuna dahi girilmiyor. Ayrıca neden sadece TR server ları böyle. Oyun aynı oyun.

titans___, DamDamSeze ve yakamoz(SY) bunu beğendi.
  9. sorun aynen devam ediyor bende çözüldü mü sizde?

titans___ bunu beğendi.
  10. ERLİK admin farkındayız senin yapabilecegin birşey yok en azından tr oyuncularının sesini duyurabildigi sadece sen varsın bu oyuna zaman harcıyoruz eglenmek için ama bu baglantı kopmaları etkinlik yapamama durumları keyif almaktan çok strese sokuyor yetkili merci'lere sesimizi duyursan en azından bi girip baksınlar server ne alemde yabancı sunucularda gram kasma yok ne oluyorsa TR sunucularında

11. Bugün bile devam ediyor.

titans___ bunu beğendi.
  12. seyfo123

seyfo123 User

agam bizle dalga geciyor yav ayp ayp oyuna bak

titans___, Tata ve ***ZIP**ZIP*** bunu beğendi.
  13. _evissaM_

_evissaM_ User

TR sunucularinin genel gelir/gider dengesinden olsa gerek, tam anlamiyla ortadogulu muamelesi goruyoruz bence :D ve alt yapi konusunda ciddi anlamda performans problemi ile karsi karisyayiz. burada TR Yonetim ekibine de fazla yuklenmemek gerekli, eminiz ki onlarda elleriden geldigince bu durumu bildiriyordur fakat bir sonuc alamayacagimizin aslinda hepimiz farkindayiz.

Steam detaylarina tam vakif degilim, Steam uzerinden TR vs. gibi sunuculara erisilebiliyor mu net hatirlamiyorum forumda bununla ilgili bir kac post vardi, belki ileri zamanlarda Steamin yuzu suyu hurmetine TR sunucularinda da bir alt yapi iyilestirme yapilabilir.

titans___ bunu beğendi.
  14. smoonrise

smoonrise User

2009 yılı başlangıç bir üye olarak ;

2011 de forumu ve supportu keşfettim ve ozamandan bu zamana sürekli kesintisiz bir şekilde bugları illegalleri oyun hatalarını bildirdim elimden geldiğince ve üst düzey kanıtlar ile siteler ödeme yöntemleri v.s. bile bir ümit avukat ile dava açarlar diye hepsi hüsran ile sonuçlandı y.tube kanallarını siteleri facebook sayfalarını discord kanalllarını hiç birine müdahale edemediler ...

Şimdiye kadar sanırım 3 kez el değişti oyun yada daha fazla ve hiç bu kadar oyuncuyu ve legal oyuncuyu madur eden Firma sahibi olmadı ama büyük konuşmamak lazım beterin beteri var gelen gideni aratır sonra kemal sunal filmi olur başımıza , Tek çözüm başka bir oyun firmasının bu oyunu satın alması ve aynı vizyon ve misyon ile yönetmemesidir başak çare ve kurtuluş yok maalesef ...

titans___ bunu beğendi.
  15. AEC.

AEC. User

etkinlik geldi geleli düzgün çalışmıyor kapıya atlıyor bekle ki açılacak , görev listesi halen yok .

ne yapmamızı bekliyorsunuz ?

16. ARABAN

ARABAN User

oyuna girilmiyor yapacağınız işe...

17. abi sene 2009 değil farkındamısınız bu nasıl bi hata 30 kere giriş çıkış yapıyouz neden bi çözüm yok lütfen bakarmısınız oyuna giriş yapamıyoruz

titans___ bunu beğendi.
  18. seyfo123

seyfo123 User

hay sizin atacagnz resete millete can cekiştiriyotsunuz

19. yeter be kardeşim yeter şu oyunu ne zaman sorunsuz oynayacağız her etkinlik aynı bugün arka plan çalışmasını iş olsun diyemi yaptınız bir oyun her gün daha kötüye gider mi ya bugün değilse yarın bıkıp bırakacağım bu oyunu yeter admin suportada yazdık sonuç 0, vip bile çekmeyi düşünmüyorum artık boşa gidiyor

titans___ bunu beğendi.
  20. Lexisso

Lexisso User

Rezillik ya gimiyor oyuna

titans___ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.