Baglantı

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve killermaskk tarafından 8 Aralık 2025 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyuna halan girmiyor yapamayacaksanız etkinlik düzenlemeyin

titans___ ve **_B_O_Z_O_** bunu beğendi.
  2. biz ne zaman oynayacağız bu oyunu acaba sevgili adminler veyahut modlarım yani şunu söyleyemiyomusunuz abicim türkiyede oyun çok kötü bütün serwerlarda ve bizde çok baskı altındayız gerekli müdahaleleri siz yöneticiler olarak yapmayı düşünmüyomusunuz bunu söylmeke çokmu zor iletişim halinde değilmisiniz abicim siz tr yetkilileri olarak oyunun geliştiricileri ile hayret bşy vallahi billahi sinir küpü ettiniz insanları

titans___ bunu beğendi.
  3. Bu oyuna etkinlik getirmeyin ve yeni silahlar getirmeyin yeni geliştirmeleri getirmeyin öncelikle bu Türkiye 2/3 server tamamen bozuktur tr serverdeki çözümü bağlantı lag bug ne varsa çözümlerinizi çözün sonra istediniz kadar yenilerini getirin yeter bıktım artık bi stres atayım derken 30 dakika bağlanıyor 1 dakika oynanıyor ve dondu tekrar f5 atıyoruz 30 dakika yine gitti yemin ederim oyunu çözümü bulamıyorsanız darkorbit sitesinizi kapatınız yazık günah değil mi emeklere her hafta sonu indirim çekiyorlar bir türlü kapı dönemiyoruz yazıklar olsun size Erlik admin ve teknik ekipler...

4. al işte arkadaş oyuna girdim porttan atladım oyun gitti 10 dk içinde gerçekten haberleri yokmu bu oyundan türkiyedeki rezillikten teknik ekibin bilerek yapıyolar vallahi billahi asıl suç oyundan devamlı bşyler satın alanlarda kardeşim kızmaya hakkımız yok

titans___ bunu beğendi.
  5. oyuna bağlanamıyoruz lütfen ilgilenilsin. bağlantı kuruluyor ekranı hiç ilerlemiyor.

titans___ bunu beğendi.
  6. defalarca kez söyledik, bugün unity giriyorum hala oyun hata dolu demek ki sorun bizde VİP te bitmiş hazır ben oyunu salıyorum sizi allah kurtarsın bu oyunun düzeleceği falan yok zamanımızı boşa harcıyoruz oyun düzelmeden dönmeyi düşünmüyorum

titans___ bunu beğendi.
  7. OYUNA YİNE GİRİLEMİYOR NE ZAMAN DÜZELECEK BU OYUN

8. Son 3 aydır düzenli olarak devam eden Donma, Slot Kilitlenmesi, Kapıda Kalma, Sürekli Yükleniyor Ekranı, Rsb Kilitlenmesi sorunları artık ne zaman çözülecek gerçekten sunucuda oyun oynanmaz oldu artık etkinlik gelince zaten hak getire sunucu komple iptal oluyor, geliştirme ekibi sunucunun üzerinde mangal mı yapıyor gerçekten anlamıyorum. Sunucu ağ tuttu artık bir şey yapılması gerekiyor oyun deneyimi olumsuz olarak etkilenmesini geçtim artık oyun deneyimi diye bir şey de kalmayacak sunucuda lütfen düzenli olarak şu sorunu raporlayın adminler.

Son düzenlenen: 4 Ocak 2026
    titans___ bunu beğendi.
  9. Etkinlik çöp oldu lütfen biri baksın tr5 e yahu

10. xarda33

xarda33 User

Bugün DarkOrbit’e saat 21:10 civarında giriş yaptım, ancak oyuna girdikten sadece birkaç dakika sonra (21:14 gibi) bağlantım kesildi ve oyundan attı. İnternet bağlantımda herhangi bir sorun yoktu, başka uygulamalarda da kopma yaşamadım.
    Bu durum son zamanlarda birkaç kez daha başıma geldi ve oyun oynanamaz hale gelmeye başladı. Aynı problemi yaşayan başka oyuncular var mı? Bu bir sunucu sorunu mu yoksa benim tarafımda ayarlamam gereken bir şey mi var?

Artık yeter buraya kadar geldi bu oyunu çözümü bulamıyorum ammaaaaa paraya gelince herşeyi çözüyor helal olsun size tebrik ederim.

beceremiyorsan oyunu direk kapatın para size helaldir.

titans___ bunu beğendi.
  11. TK1591

TK1591 User

Oyuna girilmiyor kaç saattir ne zaman düzelecek

12. oyuna hala girilemiyor girebilen varmı acaba

13. hangi serverdesin..

14. TK1591

TK1591 User

evrensel 4 gemiler sıkıştı kaldı diğeride şimdi haritalarda bug mı var anlamadım

15. evrensel 4 teyim

16. TK1591

TK1591 User

4 - 5 haritalara girilmiyor gemiler sıkışıyor orda hangarda yapmakta işe yaramıyor bağlantı kopuyor anında yok mu admin ilgilenecek

17. Gerçekten sunucu cacık tadı vermeye başladı o_O

18. OZKAMAN

OZKAMAN User

CİMER'e de Tüketici Hakları'na da şikayet edeceğim.

19. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

Lütfen destek biletini kullanınız. Forumda bu konularda bir yanıt alamazsınız. Teknik sorunların çözüm ve bildirim yeri maalesef forum değildir. Forum; genel tartışmalar, fikir alışverişleri ve topluluk etkinlikleri için bir platformdur.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.