Bağlayıcı Işın 2

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MrRookie2014 tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle Kesin Bilgi Veremeyeck Olanlar Yanıtmalasın.
    37 Arge Bozacagım Yanlış Yapmak İstemiyorum.

Bağlayıcı Işın 2 Açıklamasında Avantaj Kutularının İçeriğini Artırır Yazıyor.
    5/5 Yapınca %20 Artırıyor.

Avantaj Kutularından Çıkan Uridiumu Artıyorsa
    Kısmet 1 ve 2 neden var ?

bu 3 argeyi yapsam Avantaj Kutularından Çıkan Uridium % Kaç Artar ?
    Adminlerim Cevap Bekliyorum.

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Kutulardan çıkan uridiumu arttırmak istiyorsanız kısmeti geliştirmelisiniz.

Bağlayıcı ışın 2 (Kredi,Mermi) için geçerlidir.

İyi forumlar

3. teşekkür ederim iyi görevler

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Şuan bu arge düzenini kullanıyorum ve +katlayıcı vardır
    Kısmet 2 için şuan yeterli argem yok bu düzende bile gerçekten 1 saatte 12 ve hatta 15 bin uri kasabiliyorum kısmet 2 için sanıyorum 32 arge olması gerekiyor kısmet2 için verilmesi gereken argeler yanıltma manevrası ve kelle avcısı2 dir ben arge az olduğu için açgözlü argesini yaparak bağlayıcı2 argesinde bıraktım katlayıcı ve arge olarak çıkan gg sayısı pvp lerde 4 gg uri olarak sabit en fazla 374 uridir şirket bonusları ile artım olabilmektedir bu güne kadar en fazla 581 uri tek kutuda görmüşümdür.

Siz görülen resimde gemi gövdesi 2 den kalkan sıklığı yanıltma manevrası kelleavcısı 2 olarak gidebilirsiniz yalnız tam 32 argede emin değilim normalde olması gereken düzen yetenek çizelgesine göre gifte olduğu gibidir

Benim kendi yaptığım düzene göre ise bu şekildedir.

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.