Bahar Sabotajı bitiş tarihi?

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve Misilleme123 tarafından 3 Nisan 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
  1. Arkadaşlar merhaba, Bahar sabotajı etkinliği için forumda paylaşılan S.S.S.'te bitiş tarihi olarak 4 Nisan 23.59 yazılmış ancak oyun anasayfasındaki brifinge baktığımda 10 saat süre kalmış olduğunu görmekteyim. hangisine göre hareket edeceğiz, kutular bu gece gidiyor mu yoksa 1 gün daha var mı?

2. 4 nisan 23.59 pve 'de 02.00 bitiyor.

Son düzenlenen: 3 Nisan 2024
  3. bu artemis droid tasarımını fulleyen var mı.kendimi öldürdüm ama son 2 tanesi çıkmıyor arkadaş.bine yakın anahtar kullandım çıkmıyor.aynı pet tasarımını 10 defa verdi.supportada yazdım ama cevap yok...

4. smoonrise

smoonrise User

Yanlış anlamazsan merak ettim 1000 anahtarı para ile mi aldın kapı vs mi yaptın nasıl elde ediliyor bu anahtarlar ? yeni diroit tasarımlarından hiçbirini elde etmeye çalışmadım bilmiyorum merak ettim savaş bileti gelen oldu bir tek öylesine onu aldım o bile kaç tane bilmiyorum .

5. Sarı yumurtalardan nadiren anahtar düşüyor. Bu şekilde biriktirip mavi olanları açıyorsun küçük bir ihtimalle de artemis düşüyor.

6. smoonrise

smoonrise User

Ortalama bir hesap ile 1000 anahtar için ne kadar efor lazım ?

7. Katlayici/ kuti arge/ kurtarilan mal protokolü vs ile baya katlarsin, demek istedigini iyi anladım ;)

Bu arada etkinlik bir gun erken bitti

smoonrise bunu beğendi.
  8. hem etkinlik süresince oyuna giremedik hemde etkinlik erken bitti. tr serverindeki oyuncular için bir telafi yapılmayacak mı?

FlamesLordTRR ve kucuk_hancer bunu beğendi.
  9. joetly

joetly User

ben günde yaklaşık 1 saat civarı girebiliyorum ve pet kullanmıyorum ama oyun oynadığım zaman aktif toplamaya çalışıyorum. bu süre içerisinde sanırım en fazla 20-25 tane açabilmişimdir. onlar bile güzel sayılabilecek itemlerdi. 1000 adet açmayı hayal dahi edemiyorum. zaten 2-3 gün server yoktu. 1000 adet sadece mavi yumurtaları açmaya bile zor yeter bence direkt satın alınma olsa gerek.

10. yarısını parayla aldım.yarısını topladım

11. toplanır ya ben pete ful kutu artırıcı protkolü koydum.beraber yapınca petle saatte 30 tane topluyordum.tabi çok zaman alıyor birde iyi sabırlı olacan.çok sıkıcı çünkü ama cephane pet lazerleri sep hepsini fulledim ama canımdan can gitti tabii :))))

12. etkinlik boyunca oyun 33 saat boyunca açık mıydı?o_O(ddos saldırısından dolayı)
    bana botla bile 1000 tane toplamak mümkün görünmüyor.(shock)
    hele doritleri vs fulledim diyene direkt hileci gözüyle bakarım.

18 tane topladım ben:D fazla giremedim tabi oyuna