Destek Bahtımızda Ne credi Nede uri var :|

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve €feuzay tarafından 13 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. €feuzay

€feuzay User

tr4de full iris lf3 bo2 aegis adamım ama hiç bir şey yapamıyorum
    talon keserekde credi kasılmıyor yani
    uri içinde cubi veya pvpde kutu toplamakda yetmiyor
    nasıl para kazanabilirim yardım vıp 3lwl kamim vs. de ama olmuyor işte

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür konularınızı Yeni Başlayanlar kısmına açarsanız konunuza daha hızlı cevap alabilirsiniz.

Konunuzu Yeni Başlayanlar kısmına taşıyorum

Keyifli Forumlar

3. DeadMauz

DeadMauz User

ben 3 lvl kamikaze aldım 2 gün önce. bugün arge indirimde diye kasmaya başladım 3 saatte 15-20k uri kastım. tamamen cubi ve canı azalan npclerle.eğer kamiyi doğru atarsam 80 uri prolardan kişi sayısına göre de 100-200 cubiden alıyorum. arada da 16 - 32 uri geliyor.
    3-4 kere 350 küsür uri aldım toplamda.kredide 10m falan oldu

4. matkap34

matkap34 User

oyunu bırak o zaman

5. Merhaba ,

En iyisi 5-2 haritasına gidip orta kısımdaki ada gibi yere yakın kasılın. İmha ettiğiniz korsan npc'lerinin çöplerini toplayıp hemen orta kısımdaki satış yerinden satabilirsiniz. Ayrıca 5-2 haritasında satılan hammaddeler diğer haritalara göre belli oranda yüksekten satılıyor.

İyi forumlar.

6. uri ve credit için cubic kes çöpü nü al Pete ticaret 3 modülü 1 cübi çöpleri ile birlikte1 m credi veriyor günde 30 m kasarsin

7. SORRYAGA

SORRYAGA User

Şirketinin x-5 haritası eğer kalabalık değilse yaratıkları etrafına toplayıp kamikaze atarak patlatabilir.Kamikazenin süresi dolana kadar da canı azalan lordakiumları kesebilirsin...

8. DeadMauz

DeadMauz User

dün 5-2 de aynısını denedim interceptorlar 1 kamiye ölmüyor ama 2. sinde öldüklerinde çok iyi kasılıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.