BAKARMISINIZ BEYLER :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HaYaLeT003 tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

AEGİS ELİTEMİ VETERANMI CİTADELMİ ALIYIM 2 LF4 37 ARGE 9 İRİSİM

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Ageis'iniz var ve yüzde olarak vuruş gücünüzü artırmak istiyorsanız elite almalısınız
    Kasılmayı seven ve tp ve şp kasmak adına oynuyorsanız veteran
    Citadel gemisi için bir yorum yapmıyorum kullanan arkadaşlarımız bu gemi ile ilgili size gereken yorumu yapacaktır.

HaYaLeT003 bunu beğendi.
  3. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

eyv modum :D

Nefes bunu beğendi.
  4. Ancasin

Ancasin User

Aegis tam kasılmalık gemi. Ben veteranı kullanıyorum ama kredim de arttı en kısa zamanda elit tasarımını alacam. Citadele bu silahlarınla geçmeni önermem, zaten goliden 8 lazer eksik olacaksın, bi de 2 lf4 ile düşmana kolay av olursun. Citadel'in verdiği tp yi bilmiyorum ama peşine takılabilirler :)

5. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

:) eyv kardeş aegis elite almaya karar verdim saolun cevaplarınız için :)

6. Ancasin

Ancasin User

Önemli değil, hayırlı olsun şimdiden :)

7. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

8. Atak

Atak User

Modum açık artırmada crediyle Aegis elite tasarımını aldım.pazar pazarteside aegis almayı düşünüyorum.Aklıma takıldı tasarım aegisi alınca görünüyor mu ? yoksa crediler gümemi gitti :)

9. Nefes

Nefes User

Merhaba

Tasarım siz ageis alınca görünecektir merak etmeyin.

10. Atak

Atak User

Nefes kardeş nefes aldırdın bana :) cok teşekkürler.

11. Nefes

Nefes User

Merhaba
    Biz teşekkür ederiz.
    Hangi gemi tasarımı olursa olsun gemiyi değiştirseniz bile sonradan alacağınız aynı geminin tasarımları hesabınızda kalacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.