Bakarmısınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HaYaLeT003 tarafından 18 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

Sa beyler yemin ediyorum bıktım yav millet falcon bugunda 15dkda 5k uri kasıyor onların 15 dkda kastığını ben 1 saatte kasıyom haksızlık oluyor ne zaman kapancak bu falcon bugu ??? banada ayıp günah yav 1 saat boyunca etrafıma bakmıyom kascam die

2. Sende kullan bug'u :confused:

3. Oyuncuyu Hileye Teşvik Etmeyiniz.:) Arkadaşım Onlar kullanıyor.Sana bir zararı var mı? yok. 3-4 aydır var bu bug. bigpoint istese bu süre zarfında kapatamazmıydı,kapatırdı.
    eee daha ne yazıyorsun buralara ;) anlarsın artık herhalde:D

4. Hile değilki X-3 haritaları hep dolu herkes LoW a akın ediyor ..

5. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

beyler tmmda benim 1 tane gemim var yoksa bende 10dkda 5k uri kasarım delimiyim 1 saat ugrasayım 5k uri için falcona giderim ama ban riski var diye duydum korkuyom 1 tane gemim var oda banlanmasın

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Hertürlü hile/bug kullananların, haksız kazanç elde edenlerin gerekli cezai işlemi alacaklarından şüpheniz olmasın. Şuanda bu bug açık mı bilemiyorum, açıksa zaten üzerinde çalışıyordur. Ben yine teknik ekibi bilgilendireceğim. Varsa şüphelendiğiniz bu tür kjişiler, nick ve serverlerini yazarak supporta bildirebilirsiniz.

Konuya gerekli cevap verildiğinden kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.