Bakarmısınız :)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HaYaLeT003 tarafından 14 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

S.a beyler şimdi bende 205k uri var bu uriyi petin en alttaki yerlerini açıp 3.seviye radarmı alayım yoksa zeus gününde kutumu açayım radar pala ve kutu için alcaktım şuan 2 tane 3.seviye radar var yeterlimi 2 tane ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi oyunlar :)

2. BonusRasta

BonusRasta User

Kutu açmayı düşünüyorsan, havoc yoksa zeta yap. Yani radar al ve palaya doğru devam et :)

Benim server bu aralar boş ve iki radar (seviye 3) spearhead var. Bilgisayarım kötü oyunu kaldırmasada yarım saatte 1000 pala topluyorum. 990 pala 66 enerji yapıyor bir saatte 132 enerji birikiyor yani

3. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

hım anladım aga havocum 5 tane var bişey düşünüyom ilk zeusu alayım diyom sonra bütün urileri ful zeta havocta tamamlanınca ful kutu artık bölemi yapmalıyım argem yeterli

4. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Uridium ile Zeus günü kutu açmanızı tavsiye ederim petiniz için 3 tane daha radar aldığınızda size yeterli olacaktır.

Keyifli Forumlar.

HaYaLeT003 bunu beğendi.
  5. BonusRasta

BonusRasta User

Şimdi baktım 205k uridium ile 136 anahtar alınıyor sanırım.

Radarları mod'un dediği gibi 5 tane yapsan slot açma ile beraber 100k küsür uridium gider.
    Ardından zeta için pala toplasan, 6 kere yapsan 25 anahtardan 150 tane yapar.
    O arada zeta kapısından havoc, anahtar, uridium derken işte bayağı zeus için anahtar biriktirirsin.
    (Tabi bu süreç içerisinde zeus günü çıkarsa ve kaçırırsan üzülürüm elinde anahtar alacak uridium kalmazsa)

Ama hemen zeus istiyorsan kendi dediğini yapman daha iyi :)

HaYaLeT003 bunu beğendi.
  6. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

eyw çok saolun zeusa uri kasacam çok saolun konu kapatılabilir :)

7. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İstek üzerine konu kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.