bakarsanız sevinirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PaiN21 tarafından 19 Kasım 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. PaiN21

PaiN21 User

suanda gemılerden hepsi var tartarus ve pusat harıcınde tasarımlarda var cerrah kullanıyom aralarında 32 lf4 kalkan hız diroit 10 tane tasarımlarındanda burgu kalp halka mızrak guve var havoc ve herkules tam pet 15 lwl ama silah ve halkanların slotları tam acık degil argem 31 tane savas argesi yanılma 2 ve kelle avcısı 2 acık suan 60k civarında urıdyumum var kapılardan kuiper de sadece 48 kapı parcası var digerleri 0 sılah ve kalkan geliştirmelerinden kalkanlar 0 lf4 lerdende 8 tanesi 6 diroitlerdende 8 ırıs 16 apis 11 zeus 5 seviyede bundan sonra ne yapmalıyım oncelıklı olarak fikir sahibi olmak istiyorum? evet bide zeus gununde 550 cvarında anahtar vardı 3 tane lf4 cıktı nasıl bı sansa fullerım dıye dusunuyodum.d

Son düzenlenen: 19 Kasım 2016
  2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Geminiz gayet güzel durumda şu an Apis ve Zeus'u 16 seviye yaparak yolunuza devam edin.

Sonrasında LF-4'lerinizi ve kalkanları geliştirerek devam ediniz.

Bu sırada Argelerinizi de 36 arge yapmaya bakınız.

İyi forumlar.

3. PaiN21

PaiN21 User

36 arge nasıl yapıyım[​IMG]

4. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Ayarcıyı 5/5 yapınız.

Sonrasında Roket Uzmanını 5/5 yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. PaiN21

PaiN21 User

anladım tesekkurler ayarcıyı 5/5 bı roket 5/0 yanı kısaca zeta yap yapabılırsen diyosunuz gunluk dosya için 2x zamanında mantıklı uri yok bide bişey diyecem ben sıfırlayıp kutu argesı mı yapsam npc keserken kutuda toplarım dıyorum ama onceden sıfırladım 20k kusur istiyor onada gerek yok diyorum roket yerıne bu duzenle baglayıcı ısın 2 ye devam edıyım diye nasıl olur peki kurtarma protokolunden 4 tane var kutudan cıkan %12 oluyor bide ole artırırsam daha cok oranda cıkar diye dusunuyorum argede % 40 %50 cıvarında artar katlayıcıda var pre de indirim de var bende ve npc ile kutu dan gelen uri ile de geliştirmelerimi yaparım diye dusunuyorum suan pek bi fark gozukmesede vs de etkılıyor vurus ve kalkanların seviyesi yuzunden indirim ve pre bazı gunlerde bıde geliştirmeye indirim oluyor 1 saatlık ozamanları basıyorum bu aralar oncelık zaten diroitlere vemıstım apis ve zeus kaldı işte onlardan sonrada lf4 leremi yoksa kalkan mı oncelıklı olabılır dusuncenızı alabılırım

6. WolfWar

WolfWar User

Havocun tam lf4 sayında fena değil o yüzden zeta yapmayı boşver. Uridiumlarını ya direk argeye harca ya da geliştirmeye.

7. PaiN21

PaiN21 User

tesekkur ederim cevap için bişi soracam gelıstırmede lf4 mu geliştirim ilk yoksa kalkanlarımı

WolfWar bunu beğendi.
  8. WolfWar

WolfWar User

Önceliği lf4 lere ver :)

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geliştirmelerinizde,sıra Droitler,Lazerler,Kalkan şeklinde yaparsanız,daha faydalı olacaktır.

Keyifli Forumlar.

WolfWar bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.