Bakarsanız sevinirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ♥FARKETMEZ♥ tarafından 26 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ben goliyim 1 iris 7 flax 4 arge 103 mliyon tp 15 m de param var ben ihaleden aegis almak istiyorum size göre güçsüzüm biliyorum ama tallon cubi vs şeyleri kesiyom cubi tek değil :D ben ne kadar sürede 750m biriktirebilirim ve hızlı biriktirmek için tavsiyeleriniz varmı ? KARARIMDAN VAZGEÇMEM TR4 unutmadan skaylab hepsi 10 level promerium çekiyorum paso

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Konu uygun olan bölüme taşınmıştır.

Bence skylaptan gönderime devam ediniz günde 20-30 talon keserseniz 10 mil civarı krediniz olur ve diğer ekstra kesimler ile belki 20 küsür mil yapabilirsiniz yani 10 günde 250 mil olsa 1 ayda 750 mil olur gibi tabiki bu sizin online saatinize göre değişecektir ve skylaptan taş satışınızda ciddi anlamda etkiler 20 gün civarı bir sürede birikim yapılabilir.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Skylab oldukça önemli ayrıca seri şekilde kristallon kesmeniz gerekli ki uygun miktarda credi kasabileseniz.Uygun bir planlamada işinize yarayabilir nefes modumunda yazdığı gibi.

İyi forumlar

Nefes bunu beğendi.
  4. saolun çok teşekkür ederim iyi forumlar kolay gelsin

5. Tallon Kesebiliyorsan X-6 ve X-7 den çıkma skylabdan sürekli promerium gönder ve en az 25-30 tane tallon kes

6. Merhaba ,

Skylab hepsi eşit yani 10 seviye ise aşağıya yazacağım şekilde seviyeleri dengeleyin.

Temel Modül > 16. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 15. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 14. seviye
    Prometid - Duranium > 13. seviye
    Promerium - Xeno modül > 12. seviye
    Seprom > 11. seviye

Daha sonra ise kademeli olarak seviye yükseltirsiniz.

Kredi kasma işi zor olabiliyor. Tek kasarken seri Kristallin , Kristallon yada şirketinizin x-5 haritasında Lordakium imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

7. teşekkür ederim bide bişi sölicem ismim cungacula diye cm 7 gün ban attı bune yaaa bari 2 gün at isimimi değiştiririm
    niye böyle yapılıyor ?
    Cevap istiyorum nazikçe

supportta mesaj at diyolar suuport 10 gün sonra mesaja bakıyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ağustos 2014
  8. Merhaba ,

Forum üzerinden yapabileceğimiz birşey yok maalesef. Support ile iletişimde kalın. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde cevap gelecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.