balans.seyir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SLaYeRaLoNe38 tarafından 31 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba.benim.balans.ve.seyir.sıfırlanmış.nedenini.sorabilirmiyim.ve.kusura.bakmayın.kullandıgım.laptop.klavyesi.bozuk.oldugu.icin.bu.sekilde.yazmak.zorunda.kaldım.boşluk.tusu.ve.bazı.tuslar.bozuk.iyi.gunler.dilerim.o_O

2. Merhaba,

Seyir Defterinizin sıfırlanması uzun süre hesaba girmeyince meydana gelebilmektedir.

Dilerseniz genede Support Destek birimine başvurabilirsiniz.

Gerekli bilgilendirme ve yardımı sağlayacaklardır.

İyi forumlar..

3. valla gunluk giriş yapıyorum ama genede sıfırlanmış anlamadım nedenını? 01.07.2018 den oncesi seyir yok. balans 10.07.2018 den oncesi yok o tarıhlerden sonrası var? bi sıkıntı olurmu peki sıfırlandıgı için ???

Son düzenlenen: 31 Temmuz 2018
  4. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Hesaba uzun zamandır girmiyorsanız sıfırlanması normaldir, hergün giriyorsanız
    supporta mail atarsanız detaylı desteği onlar sağlayabilirler biz size , teknık bir destek sağlayamıyoruz sıkıntı çıkarmı çıkmazmı oyuzden bilemiyorum.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ağustos 2018
  5. -Star-

-Star- User

Eski kayıtlar bir süre sonra siliniyor diye biliyorum.Benim en son kayıtlı tarihim ise 02.07.2018,bir aylık kayıt altına alınıyor olması gerek.Hiçbir sıkıntı olmaz dostum.

6. haklısında.2.yıllık.hesap.basladıgım.tarıhten.buyana.hiç.boyle.olmamıstı.hepsi.duruyordu.sıkıntı.olmaz.insallah.

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Bir sorun olmaz. Yukarıda söylendiği gibi belli bir süre girilmeyen hesapların balans ve seyir defterleri silinir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.