Destek Balkan CM hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ONURBEY tarafından 8 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ONURBEY

ONURBEY User

iyi akşamlar;

Supporta da yazıyorum ama burada da paylaşmak istiyorum.

Diğer oyuncularda çok rahatsız bu konuda ve düşüncelerini öğrenmek istiyorum.

Bugün 2 defa banladı beni, 2008 yılından beri nerdeyse 10 adeti geçmeyen chat banım 2 saatte 2 kere oldu.

İlki birisi bana len dedi, CM görmeyince BALKAN CM yazdım, ve banlandım. Sebeb; Balkan CM yi büyük yazmışım.

İkincisi niki küfürlü olan birini kestim ve sadece; Uzay Pilotu ...... (EIC) yok ettin. nike bak oyun ne hale geldi dedim. Ban, sebeb; seyir defteri paylaşımı.

Sanırım Balkan CM bana taktı, başka hiç bir anlam çıkaramıyorum. Ne büyük harf, ne de seyir paylaşımı bahane.

Beni uyarabilirdi, yaşlı biri olarak özür dilemesini de bilecek kadar olgunum.

Bugün Balkan CM tarafından haksızlığa uğrayan arkadaşlar da fikirlerini paylaşabilir.

Saygılarımla.

Not: Diğer hesabımla girdim, BALKAN CM yazdım, seyir defteri yayınladım. Ban yok tuhaf !!!!

Son düzenlenen: 8 Aralık 2018
    ASLAN_DARBESİ bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Konunun ana yüzünü detayını bilemeyiz veya detayını bilmediğimiz için yorum yapamayız chat sistemi biraz zor ve sıkıcı olabiliyor dalgınlıkla atmış olabilir supporta attıysanız zaten gerekli incelemeler yapılır, kasdi veya hatalı olduğuna support karar verir.

Keyifli Forumlar.

3. DUMAN.

DUMAN. User

Büyük harf kullanımı yasak geçen gün bende o yüzden ban yedim ama süre olarak sanki biraz fazla gibime geliyor 1 saat civarı yemiştim bende 15 dakika atılırsa en azından daha iyi olur . Sonuç olarak caps lock açık kalmıştır vb. . Oyuncunun da öğrendikten sonra daha bu kuralı çiğneyeceğini sanmıyorum .

4. ONURBEY

ONURBEY User

Sayın HASAFET MODUM;

Kasıtlı olduğu ortada az evvel diğer çarımla büyük harfle BALKAN CM yazdım, hayret ban yok.

Şimdi size hitap ederken büyük harfle yazdım, bu size duyduğum saygı ile alakalı. Beni banlayacak mısınız ?

Zaten Cm lerin CM si büyük, ben sadece BALKAN yazdım diye ban atılır mı ya :( :( :(

Uyarsa anlardım ve özür dilerdim, 2 saatte 2 ban, toplasan 2008 yılından bu yana 10 u geçmez.

Oyundan soğudum, girmiyorum 1 saattir.

Saygılarımla.

5. DUMAN.

DUMAN. User

Chatte eskisi gibi küfür vb kelimeler sizinde bildiğiniz gibi direk banlanmaya sebep olmuyor . Demek istediğim önceden en ufak bir kelimenizde sistem otomatik ban atardı . Küfür ve hakaret eden oyuncular çoğaldığı için gözünden kaçmış olabilirsiniz .

6. Balkan cm bizde balkan cm diye seslendiğmizide cevap vermek yerine ban atıyor bu cm biz oyuncular ile ilgilenmiyorsa ne diye chatte

7. ONURBEY

ONURBEY User

Yukarı da belirttiğim gibi; Sadece BALKAN CM yazdığım için ban yedim. Küfür edenler hala küfür ediyordu ben ban yediğimde,

Aynen bugün küfür ve hakaret edenlerden çok, küfür ve hakaret duyanlar, Balkan CM diye seslenenler ban yedi.

Hayırlısı bakalım, sonuç ne olacak.

Saygılarımla.

8. Nice küfür edenler ban yemiyor farkedilmiyor ama büyük harf kullanımında uyarılmaksızın banlar atılıyor.

らнƐ★ƜØŁF bunu beğendi.
  9. benim serverimda cm yok galiba ya hic denk gelmedim zaten serverde kufur edende yok herkes iyi niyetli tr serverlari biraz kotu sanirsam

10. ONURBEY

ONURBEY User

BALKAN CM yazdığım için büyük harf kullanmışım diye ban yedim. Saygıdan yazmıştım, demek ki hata etmişim.
    Sabahtan beri chatte görevli yok. Küfür eden mi ararsın, seyir defteri paylaşan mı !!!
    Ama kırk yılın başında sadece küfürlü bir nik paylaştım diye, seyir defteri paylaşımı yüzünden ikinci banı yedim.
    bir saat arayla 2 ban, uyarı yok.
    Supporta yazdım, banlar haklıymış. :( :( :(
    Oyundan soğutmaktan başka bir işe yaramaz.
    Oyunda her türlü pisliği yapan oyuncular var ama olan düzgün oynayan oyuncuya oluyor.

Saygılarımla.

11. DUMAN.

DUMAN. User

support öyle diyorsa öyledir yapacak bir şey yok malesef

12. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

İlk banınızı alırken siz görmemiş olabilirsiniz ,ama diğer chat kuralların bozan kişilerde ban almışdır.
    İkinci banınınızında haklı olduğunu size daha önce Discord üzerinden söylemiştim. Supporttan size gerekli cevap gelmiş. Aksi durumda şikayetiniz varsa support ekibine tekrar yazabilirsiniz.
    Konunun tartışma ortamına açık olması ve supportun gerekli cevap gelmesi nedeni ile konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.