ban açma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ...EGE... tarafından 11 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ...EGE...

...EGE... User

selam sayın admin chattan ban aldım lütfen banı mı açın size zahmet__???

2. Aliens

Aliens User

Chat banlarına artık buradan bakılmıyor. ID ve gerekli bilgiler ile Support'a başvurun. Support'a Anasayfa-?-Support sekmesinden ulaşabilirsiniz. İyi oyunlar dilerim...

3. Merhaba ,

Cevap veren üyemize teşekkürler.

Chat ile ilgili konularda forum üzerinden bir işlem yapamıyoruz. Haksız olduğunu düşünüyorsanız gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak yazıp support'a mesaj yollayınız. İnceleme sonrasında gereken bir şey varsa yardımcı olacaklardır.

İyi forumlar.

4. ...EGE...

...EGE... User

Peki süresiz ban alan kişinin banı hiç açılmaz mı haksızda olsa ? tskler apollo18 ve admin

5. Merhaba ,

Belli durumlarda açılabiliyor ama ayrıntılarını bilmiyorum. Bazen hatalı banlama v.b. şeyler olabiliyor ve inceleme sonrasında açabiliyorlar.

İyi forumlar.

6. Aliens

Aliens User

Genellikle 3 ay kapalı kalıyor. Süre dolduğunda ise resmi bir özür mesajıyla birlikte Support ile iletişimde bulunursanız açılıyor. Ama aşırı ağır bir ceza ise bu açılma olayı olmayadabilir. Ve bu arada rica ederim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum.

7. Merhaba chat kurallarına aykırı hitaplarda bulundum suçluyum bir daha tekrar olmayacak chat banımın açılması konusunda yardımcı olurmusunuz teşekkürler.

8. Merhaba ,

Chat ile ilgili konularda durumu anlaşılır olarak gerekli bilgilerinizle birlikte support'a bildiriniz.

İyi forumlar.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Banların açılıp açılmamasına support karar vermektedir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.