Ban Affı

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve humble tarafından 29 Temmuz 2026 15:24 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. humble

humble User

Ban affı gelmelimi sizce

2. burak_28

burak_28 User

bence gelmesın hak edıyorsunuz

3. Hile yapan herkesin IP adresine dahil engellenmeli

4. smoonrise

smoonrise User

AF yerine eskiye dönüp ;
    TP - ŞP - EMA - RSB - İRİSLER VE İRİS ELDE ETME ENVANTERİ - LAZERLER - KALKANLAR - URİ - KREDİ - KAYNAKLAR VE ENVANTERDEKİ MALZEMELER - ARGELER Hepsinin 1 ci aşamada silinmesi ve 2 aşamada kalıcı hesap silinmesi lazım , zaten sistem çok kısııtlı bir miktarda illegal kullanıcısını yasaklıyor onlarda sadace ŞP kaybediyor bu düzeni acil değiştirmek lazım 2011 yılındaki adil ve hakkaniyetli ceza gibi olmalı bu cezalar ...

5. Ban affı gibi bir durum kesinlikle gelmemeli zaten oyun içerisinde illegal olarak GİŞ kurallarına aykırı 3. parti yazılımlar kullanan, oyun açıklarından faydalanan oyuncular yüzünden mevcut oyundan bile bir soğuma yaşıyoruz. Bigpoint yine de şefkatli davranıp ilk uyarı da 3 günlük ceza verdiklerini beyan etse de ben olsam kalıcı bir yöntemle bunu engellerim.

6. TC-BURSA

TC-BURSA User

chat ban affı gelsin diğerleri önemli değil gelmesede olur hile kullanmadım ben hiç bir zaman yazımı kaldırmasanız sevinirim

titans___ bunu beğendi.
  7. Erlik

Erlik S-Moderator Team Darkorbit

Selamlar,

GİŞ ve kural ihlallerinden dolayı kapatılan hesaplar için herhangi bir ban affı uygulaması mümkün değildir.

Oyun içi kurallar açık ve net; bu kuralların çiğnenmesi sonucu verilen cezai yaptırımlar tamamen nihai.

Yine de hesabınızla ilgili bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız ya da bir sorun yaşıyorsanız doğrudan Support ekibimizle iletişime geçebilirsiniz.

Kilitlenmiştir.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.