Ban Bilgisi

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve wwares tarafından 6 May 2022 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. wwares

wwares User

yazıyı şimdi gödüm iletişime geç diye tarihde vermişsiniz bence hiç mahsuru yok..
    ben küfürler yiyeceğim.. program kullanıp oyun oynayan oyuncular kesildikelri için bana küfürler edecekler.supporta yazalı 2 günü geçmiş bana cevap bile vermemişler.
    bana yazmayam buraya ne yazdığını anlamı ailesini satan kişi demktir 2 gün geçmeden chatte yazı yazacak.diğer oyuncuların 4-5 gündür bana ettikleri küfürleri hakaretleri yazmıyorum buraya.
    benimyazdığım yazı
    kısaca "namussuzlardakı cesaretın hepsi olmasa bıle hiç olamzsa yarısı sızde olsun
    bu yazıya 1 gün ban verecksiniz ardından süresiz ban verecksiniz.
    hiçbirşey demiyorum..
    dememede gerek yok sayın fm..
    sizler asıl göreviniz program kullanıp oyun oynayanları engelleyemeecksiniz o yazıya ban vereceksiniz 1gün. program kullananların ettikleri küfürleri yaptıkları hakaretleri . engelleyemeyecksiniz..
    oyunu düzgün oynayan herhangi birşey kullanmadan oyunu oynayanlarla maytap geçmelerini engellemeyeceksiniz..
    sizler o programcıların yaptıkları bugları yaptıkları hileleri engelleyemeyeceksiniz bizim gibi düzgün oynayan oyuncuları aptal muamaelesi yapacaklar.
    oyunu düzgün oynayanların oyun oynamalarını dahi engelleyecekler o programcılar.
    neyse sizler devam edin sayın adminler . iyi görevler sizlere.
    spam yapıyorsun yazmıssınız ya. buna da spam dersiniz. bunada ban verirsiniz.

Son düzenlenen: 6 May 2022
  2. wwares

wwares User

N\A
    sadece gülüyorum halinize.
    fm okuyunuz . o yazıya ban vermişsinizya..
    kısaca "namussuzlardakı cesaretın hepsi olmasa bıle hiç olamzsa yarısı sızde olsun
    bu yazıya 1 gün ban verecksiniz ardından süresiz ban verecksiniz.
    hala arkasındayım yazdığım yazının bu yazının neresinden rahatsız olunup ban verilmiş.
    şu yukarıda yazıyı yazanda programcıdır yoksa yazmaz o yazıyı..
    programcılar sizin yapamadığınızı. darkorbit adminleri başardı.
    kapattım gemiyi bir daha açmayada gerek yok.

bu yazıya o banı veren kişi nesinden rahatsız olmuş. işe bak. birde süresiz ban eyvallah . oynamaya gerek yok artık oyunu..
    sayın adminler program kullanmadan hile yapmayan bot kullanmayan birine daha oyunu bıraktırdınız. sizden önceki admin grubu başaramadı bu işi onlar defalarca hesabımı kapattılar ceza uydurup forumdan süresiz banlar chatten süreesiz banlar bana chatten chatteki görevlinizin yan hesap açıp chatte görev yaparken hakaret ettiğini ispatladım daha ne olsun. b unun yanında ispatlayamadıklrım neys e. sizlere iyi görevler.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2022
  3. Haklıyken haksız duruma düşmemek lazım, küfür ettiyseler /report yapıp geçecen. Bu oyunda fazla konuşmak iyi değildir kaldı ki oyuncuların %99 unun illegale bulaştığı ve oyunun da bunu bizzat teşvik ettiği bir ortamdan adalet beklemek pek de doğru değil.

BUKANN, kaptan34 ve Anka_Mitralyöz bunu beğendi.
  4. kaptan34

kaptan34 Board Administrator Team Darkorbit

Şimdi oldukça uzun ve spam yapmayacağınız bir konu açtığınız için teşekkür ederim.

Almış olduğunuz banları kısaca açıklayayım. Forum üzerinde daha öncesinde hatırlarsanız Spam konu oluşturdunuz; sizi uyardım ve tekrar yaşanması durumunda hesaplarınıza işlem yapacağımı belirttim. Eski yaşanan durumun chat banı olması ve çözüm merkezinin burası olmaması açıklaması ile "inisiyatif doğrultusunda" yanlış anlaşılma olabileceğine karar vererek banınız tarafımca kaldırılmıştı. Ancak tekrar Forum Kanalında spam yapmanız halinde cezanızın daha ağır bir şekilde tabir üzeri "uzatmalara" oynayacak şekilde uygulanacağını yine belirtmiştim. Chat üzerinde "/report" işlemini yaptınız mı? Yaptıktan sonra 4-5 çoook uzun bir süre sanki Forumdan önce Supporta ekran görüntüsü - Report bilgisini ilettiniz mi? Yanlış yere geldiğinizi size nasıl açıklanmasını bekliyorsunuz anlamıyorum.

Gelelim yazmış olduklarınıza:

Bakın oyunda ne yaşadığınız Forum kanalını spama boğacağınız şekilde taciz etmeniz gerektiği anlamına gelmemektedir. Yaptığınız bu hareketlerden ötürü kullanılan forum hesabı sınırsız kapatılmıştır. Aynı şekilde uyarımı yaptığımdan ötürü chat üzerinde yine işleme tabii tutuldunuz. Aynı hareketi tekrar yapmanız halinde Forum hesaplarınızın tamamının kapatılacağı ve chat bölümünün de tamamen kapatılacağını belirtmek isterim.

Bot-Bug durumu için; Merkezin sorun olduğunu bir büyük çaptaki sorun hakkında ki görüşümü Forumu aktif olarak kullanan tüm oyuncu arkadaşlarımın bildiğine eminim. Bu durum hakkında zaten yetkimiz yokken bu ne celal anlamış da değilim. Oyunu oyun olduğu için oynamıyorsanız; reel hayatınızı gözden geçirmenizi de öneririm.

Ticket#2022050637001548 numaralı biletinize gereken cevap ve açıklama yapılmıştır.

İyi Forumlar Dilerim.

5. wwares

wwares User

O dediklerinizi yaptım..
    asıl konuya gelelim. bana diyorsunuz ki chatteki sorunları buraya yazma..
    chatte çözülecek sorunları chatte çözmeye, supporta iletilecek sorunları supporta, forumdaki sorunlarıda doruma yazarım..
    yanlız chatte çözmem gereken sorunu chatte çözemezsem supporta yazarım..
    sorunumu supportla çözemezsem ne yapacağım? bu sorunu çözebileceğim tek yer var forum..
    Benim hesabımı daha önce artemis kapattı . chat sorununasebeb . chatte bana birisi küfür etti chatteki görevliniz ban verdim dedi ban vermediğini ispatladım. ispatlayınca chatteki görevliniz beni banladı . supporta yazdım . birbirmize girdik. 5 dkka içinde cevap geldiği için bazı hesaplara .. artemis chate geldi. yazdıki o yazıda ban sebebi yok yazdı. bende ona o yazıda ban sebebi yoksa herkese yazarım ayzdım . yazabilirsin yazdı.. bende bana yazılan yazının aynısını kendi nikimi çıkardım artemisin ismini koydum chate attım. bana sğresiz ban verdi.. üstünede ıp ban atmış. supporta yazdımki o yazıda ban sebebi yok diyen sen değilmiydin niye yaptın bunu ayzdım admine hakaret ettin diye ceavp yazdı .bend emecburen tekrar bilet açtım bunu diyen sendeğilmiydin o yazıda ban sebebi yok yazan sen değilmiydin bana şu anda nasıl süresiz ban verebilyorsun yaptığınız ayıp dğilmi yazdım hesabımı kapattı spam yapıyormuşum..
    supportun verdiği hiçbir cevabı mecbur kalmadıça okumam.
    bana yazmıssn support tarafındna cevap verilmiş diye. supportun verdiği cevap reprot et yazıyor.. onu niye yazmıyorusn .
    ben zaten report etmişim report ettiğim
    zaten supporta yazmışım değilmi. ben orada ne yazmışım..
    BİR milleti aşağılamak . yazmışım değilmi.
    bana o oyuncunun yazdığı yazıo neydi. ayzmayacaktım ama mecburen yazdıryorsuyn bana o oyuncu
    Yunan tohumu ile başlayan bir yazı yazdı.
    o yazı hesap kapatma sebebi ben bunu ayzdıum sız bana reprt et ydiyte cevap vermişsiniz. o yazı hesap kapatma sebebi..
    benim ayzdığım yazı
    N/A

buna bu banı veriyorusnuz.. bana chatten yazacam küfürüde yine abn verceksiniz yamzayam. küfür eden oyuncu 2 gün geçmedi chatte yazı ayzıyor.. bu yazıya bu banı veriyorusnuz ..
    bakın sizden önceki guruba . yazığım bir yazı vardı ..
    onlara supporta attığım ayzılarda foruma ayzdığım ayzıalrda veya chatte onlarla konusrken yazdığım bir yazı vardı. forumdan banlı hesaplarıma girin görürsünüz.. darkorbit tarihinin en kötü ( başarısız anlamında) ekibi sizisiniz sizden daha kötüsü gelmez gelemez. diye .
    bana onlar sebebisz yere sürekli banlar evrdiler bir grup oyucnuyu korumak için . o dönemde program kullananlar hesaplar kapanıyordu program kullandığını ispataldığım bir oyuncu için onun ismini yazamazsın diye cevap verdiler bana .chate özel oda da 4 supportv admini 3 chat admini 7 tane admineo oyucunun program kullandığını ispatladım bana verdikelri cevap o oyuncunun ismini ayzamazsın ayzdılar bende lonlara hanginizin hesabı bu diye sordum. o zamn bana liste verin bileyim hangi ouyuncularla savaşalım hangilerıylle savaşmayalım diye . bana orada d asüresiz ban verdiler..
    bana onlar bu oyunu bıraktıramadılar. program kullanan oyuncular 5 gemı 6 gemı benım olduğum yerde beklediler.. gittiğim her yerde beklediler. günlerce bana küfürler ettilşer..
    olamdı onları satan grup tehtit etti beni yine birşey yapamdılar en sonunda bedava sana verelim dediler uğrasma dediler ..
    sen bana bu oyunu bıraktırdın.
    benim en az 100 tane hesabımda 100 er yıllk banlar var özellikle ebni sıralama gemim oynamyı bıraktığım gemim. birtek küfür etmeden birtek hakaret etmeden aldığım banlar bana küfürler edildi ben 100 yıllık ban ladım sadece admin görmüyormusn yazdığım için..
    sizlere 1 kere yazdım benim banımı açın diye..
    sen bana bu oyunu bıraktırdın helal oslun sana gurur duy kendinle..
    N/A

bu yazıyao ban verilrmi. insan utanır o yazıya ban vermeye ayıp yaptığınız. bu yazının halka arkasındayım.. bu yazının nesinde var aynlış nesinde var uslup bozukluğu.. bu yazının nesindne rahatsıoz oldunuz bana açıklayın. işe bak . adamlara bak . hala benle dalga geçiyor . yok 4-5 gün uzuın süreeymişte .

senim anana senin sülalne kfür edilsn 4-5 gun uzunmu kısamı görrsun.. 10 dkka beklrmısın .. sana yunan tohumu yazılnca beklersın sana gavat yazılsın bekelrısn 4-5 gun sana köpek yazılsuın köpek soyu yazılsuın beklersın 4 gun değilmi.
    atayım buraya sırayla hangi oyuncunun ne yazdığını buraya terbiysizlik yaptığınız . bırd e4-5 gün uzun bir süremi diyor report diyor işe bak . beim o yazdığım yazıya o banı veriyorusnuz..
    bu yazıya bana o banı verırken bana gavat yazan adama 2 gun ban veremednız.. terbiysızlığın alsını yaptınız. bırde bana suresıuz chat banı atmıssn. basın göğe erdimi. mutlu oldunmu .
    alın başınuıza çalın oyununuzu.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 6 May 2022
  6. kaptan34

Selam,

Forum kanalı chat logları için uygun bir yer değildir. Bunu size önceki görevli arkadaşlar söylemedi mi?

Artemis ICM'mizin üzerinden uzun bir zaman geçti; yaptığı işlemin hatalı olduğunu düşünmüyorum. Forum kanalında sizi uyarmama rağmen Spam yaptınız aynı işlemi ben de size yönelik uyguladım.

Her seferinde dönüyorsunuz dolaşıyorsunuz aynı konuya geliyorsunuz. Konunuz tamamen kaset. 5 Senelik mevzuyu çevir aman çevir.

O zaman yazmayın. Bundan kısaca "BANANE"?! okumam ne demek ya. :D Cidden şaka mısınız siz? Size cevap veriliyor onun üzerine hooop bir spam daha sizinle mi uğraşacağız sanıyorsunuz. Sonra neymiş hesabım kapandı. :D şaka gibi..

Anlatılan olay sanırım M.Ö sınıfına dayanıyor. Eski içerikleri önüme getirmeyin. DO kitlesini anlamış değilim. Allahtan seafight da böyle bir durum yok. :D

Ülke takımlarına bu yetki tanınmadığını bilmiyorsanız. Söyleyeyim banlayamazlar. Artık biliyorsunuz.

Chat kaydı yine beni bağlamıyor..

Umarım kararınıza sadık kalırsınız. Böyle bir oyuncu o kadar oyun içerisinde ilk defa karşıma çıkıyor. 2 Defa denk geldik. İnisiyatif kullandım. Devamında da aynı içerikleri önüme sunmaya devam ettiğinize göre sıkıntı sizde de var değil mi? 2. uyarıdan sonra sizi uyararak işlem yapmaya gerek kalmaz ki yani biraz düşüncesi olan insanın bunu da düşünebileceğini düşünüyorum. :D

Oyun kanallarında Forumun ne amaç ile kullanıldığını bir ara araştırın derim. Gidip destek birimine spam yapın burada ne işiniz var. Biletinize cevap veriyorum meğer oyuncu arkadaşımız bilet cevaplarına bakmıyormuş. Komik. :D

İyi Forumlar Dilerim..

7. wwares

wwares User

uzun bir yazı yazacaktım tek tek cevap verecektim.
    en son yazdığın yazıyı görünce cevap vermeye gerek görmedim.
    o yazdığın yazı başlı başına hakaret .
    her neyse
    destan yazmıssınız dalga geçmişsiz. yine hakaretle eliştiriyi birbirine karıştırmışsınız.
    o kadar yazının içinde hala sorduğum sorunun cevabı yok es geçmişsin . cevaplayamamışsın.
    sen karşındakini küçük düşürmek için alaycı şekilde yazılar yazmışsın amma!!!!!!!
    -----------
    "kısaca "namussuzlardakı cesaretın hepsi olmasa bıle
    hiç olamzsa yarısı sızde olsun"
    -------
    bu yazıya nasıl ban verdiniz. chate N/A yazan oyuncuya veremediğiniz banı bu yazıya nasıl verdiniz.. bana bunun cevabını verecek bir kişi, bir görevli yokmu orada .
    bunu sorduğum ilk konuyu buradan kaldırdın.. süresiz chat banı vermişsin sonra forum banları vermişsin chatten süresiz ban verdiğinizi baya sonra farkına vardım kaptmıştım chati zaten banlı olduğu içinde .
    buraya yazdığım ilk konuya yazdıklarım ile buraya ayzdıklarım arasında çok fazla bir fark yok onda sadece bilet numaraları var.
    yine herneyse yazayım
    o yukarıdaki yazıya niye ban verildi bunun açıkjlamsını yapacak bir görevli yokmu orada.
    Ben diyorimki yaptığınız terbiyesizlik .
    ben diyorumki yukarıdaki yazıının hala arkasındayım..
    siz bir sürü şey geveliyorsunuz dalga geçiyorsunuz cezalar vermeye devam ediyorsunuz. yukarıdaki yazıya niye ban verildiğini hala cevaplayamıyorsununuz .
    haytaındailk defa görmüşmüş.. böyle birisini.
    hakkını aramak suçmu???
    ben yaptığınız adaletsizliği yüzünüze vuruyorum. başkalarının yaptığı gibi yalamalık yapmaya çalışmıyorum( bu yazıyı başka bir yere çekme) . yüzlerinize gülüp arkanızdan küfür etmiyorum. yaptığınız hatayı yüzlerinize karşı söylüyorum. bedeli neysede ödüyorum.. ama yaptığınız şeyin yanlış olduğunu yüzlerinize karşı söylemeye devam ediyorum. bundanmı rahatsız oluyorsunuz...
    siz yaptığınız hatayı hatayla kapatmaya çalışıp birde karşınzdakiyle dalga geçiyorsunuz.
    devam edin bu kafayla..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 May 2022
  8. kusura bakma da aptal mısın olm sen. namussuz kelimesi senin için basit bi kelime mi? basitse en büyük namussuz sensin diyim sesini çıkarma otur yerine. anca bu şekilde sana haklısın diyebilirim.
    akla bak ya senin aklını kuşa taksak kuş ters uçar.

9. kaptan34

Selam,

İşte en başa dönüyoruz. Ne demiştiniz biletlere verilen cevaplara bakmıyorum bile; size gereken cevabı zaten verdim. Chat banınız hakkında açıklama da yaptım. Hakkınızı yanlış yerde aradığınızı da anlattım. Doğrudan Chat yetkilisi tarafınca zaten size cevap verilmiş zannımca ona da bakmadınız. Yazdığınız yazının bile halen ne anlama geldiğini bilmiyorsunuz. Sizi bu şekilde cidden ciddiye alacağımı mı sanıyorsunuz. Tüm kayıtlarınız mevcut paylaşmamı ister misiniz? İnsanlar ile nasıl konuştuğunuzu ikimiz de biliyoruz. Kaldı ki Forumda kendinizi ifade ettiğinizi düşündüğünüz kelimeler bile burada duruyor..

10. wwares

wwares User

kısaca "namussuzlardakı cesaretın hepsi olmasa bıle
    hiç olamzsa yarısı sızde olsun
    bu sözü tekrar tekrar oku ve bu sözü kim söylemiş onuda bul ve nerde söylemiş onuda bul.
    namus kavramının ne olduğunu bilmeyen kişi o yazıyı yazmaz oraya.. yazdığın yazıda hakaret ediyorsun. eleştiri ve hakaret ince bvir çizgidir.
    sana uzun uzun anlatırdım ama gerek yok ..

11. tahir_47

tahir_47 User

sen git kitap falan oku anlam bilgini falan fistan bi güzel geliştir. kullanılan kelime nedir neyi ifade eder bunları yorumla yetisine sahip ol sonra gel burda ahkem kes olur mu??
    kaptan mod az bile yapmış hala burda savunmaya çalışmana izin vermeleri bile hata

kaptan34 bunu beğendi.
  12. kaptan34

Selam,

Yeterince rahatsızlık verdiniz. Konunuzun kilitlenmesi uygundur. Anlaşılan anlayacağınız bir şey yok.

İyi Forumlar Dilerim.

Anka_Mitralyöz bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.

Sayfayı Paylaş